Oldal frissítése

Garmin Sport PRO

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Sport PRO

Nem tudod megszorítani a négylábú barátodat, és mindent megpróbálsz?Ezért itt az ideje, hogy megkapja a Garmin Sport PRO elektromos gallérját, hogy megkönnyítse az edzést.Set magadnak az elektromos impulzusok intenzitása abban az esetben, ha a kutya például rosszul ugat a környezetében, vagy elszalad a szeme elől, és nem reagál a hívásra. Az elektromos küzdelem 3 kutya számára használható. Ezenkívül a Garmin Sport PRO-ban minden egyes kutya különböző intenzitást adhat, akár egy zümmögéstől akár 8 másodperces elektromos impulzusig.

A Garmin Sport PRO elektromos gallér előnyei

  • a távirányító 1200 méteres távolságig sugároz
  • 10 fokos impulzusintenzitás
  • három kutya kiképzésének képessége
  • A Garmin Sport PRO a Barklimiter funkcióval rendelkezik
  • Az akkumulátor legfeljebb 60 óráig tart
  • vízálló

Útmutató nélkül nincs probléma

Gyakran előfordul, hogy hirtelen elveszíti a kedvencét, és nem válaszol a hívására? Csak nyomja meg a Garmin Sport PRO elektromos vezérlőgombot. A kutya csak a könnyű rezgésekre vagy valami rossz hanghatására figyelmeztet. A távvezérlőnek köszönhetően a Garmin Sport PRO visszakaphatja a kutyáját, amely akár 1200 métert is elérhet .

Kifinomult a legkisebb részletekig

Az egyedülálló Barklimiter funkció a Garmin Sport PRO gallérján lehetővé teszi, hogy a kutyát a kutya nyakának rezgésein keresztül elmondja, hogy a kutya védi az ugatást, vagy csak figyelmeztet. Két beépített acél elektromechanikus mikrokapcsolóval az elektromos gallér alkalmas minden típusú hajra és kutyafajtára.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Kutyáknak
Kód:  SKGd045
Termékszám:  010-01205-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05