Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Garmin QuickFit 22 DLC - titán

4,7 41 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Garmin QuickFit 22 DLC - titán

A(z) Garmin óraszíja új formát kölcsönöz majd okosórádnak. Titánium anyagból készül. Ez a luxus fém nemcsak elegáns megjelenést biztosít, de ellenállóvá is teszi. Teljes hossza 24,2 cm. A(z) Garmin QuickFit 22 DLC - titán szíj szürke színe segít, hogy összhangba hozd kiegészítőiddel, vagy pillanatnyi hangulatoddal. Az óraszíja a következő okosórákkal kompatibilis: Garmin Approach S60, Garmin D2 Delta, Garmin Fenix, Garmin Fenix 5, Garmin Fenix 5 Plus, Garmin Forerunner, Garmin Forerunner 935, Garmin Forerunner 945, Garmin MARQ és Garmin Quatix 5.

A(z) Garmin QuickFit 22 DLC - titán óraszíj fontosabb jellemzői

  • Új megjelenést kölcsönöz okosórádnak
  • Teljes hossza: 24,2 cm
  • Anyaga: titánium
  • Színe: szürke
  • A következő okosóra modellekkel kompatibilis: Garmin Approach S60, Garmin D2 Delta, Garmin Fenix, Garmin Fenix 5, Garmin Fenix 5 Plus, Garmin Forerunner, Garmin Forerunner 935, Garmin Forerunner 945, Garmin MARQ és Garmin Quatix 5

Paraméterek

Szíj

Szíj színe Szürke
Csukló max. kerülete 24,2 cm
Szíj anyaga Titánium
Csatlakoztatás típusa 22mm Garmin QuickFit
Kód:  PPQF22j
Termékszám:  010-12740-02
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10