Oldal frissítése

Garmin PRO 70

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Garmin PRO 70

Nem tudod megszorítani a négylábú barátodat, és mindent megpróbálsz?Ezért itt az ideje, hogy megkapja a Garmin PRO 70 elektromos gallérját, hogy megkönnyítse a képzést.Set magadnak az elektromos impulzusok intenzitása abban az esetben, ha a kutya például rosszul ugat a környezetében, vagy elszalad a szeme elől, és nem reagál a hívásra. A gallér 6 kutyához használható. Ezenkívül a Garmin PRO 70-nél különböző intenzitást állíthat be minden egyes kutya számára, akár csak 8 másodperces impulzusokig.

A Garmin PRO 70 elektromos gallér előnyei

  • a távirányító 1500 m távolságot sugároz
  • 6 fok impulzus intenzitással
  • képes egyidejűleg hat kutya kiképzésére
  • A Garmin PRO 70 rendelkezik a Barklimiter funkcióval
  • csak hangjelzésként használható
  • Az akkumulátor legfeljebb 60 óráig tart
  • alkalmas minden kutyafajtára
  • vízálló

Útmutató nélkül nincs probléma

Gyakran előfordul, hogy hirtelen elveszíti a kedvencét, és nem válaszol a hívására? Egyszerűen nyomja meg a Garmin PRO 70 elektromos vezérlőgombot. A kutya csak a hanghatásra figyelmeztet, hogy valami rossz. A távvezérlőnek köszönhetően a Garmin PRO 70 képes visszahozni egy kutyát, amely 1500 m-re emelkedett.

Kifinomult a legkisebb részletekig

Az egyedülálló Barklimiter funkció a Garmin PRO 70 nyakörvében lehetővé teszi annak felderítését, hogy a kutya a nyakán ugató kutya védi-e a kutyát, vagy csak figyelmeztetni akarja az ugatásáról. Két beépített acél elektromechanikus mikrokapcsolóval az elektromos gallér alkalmas minden típusú hajra és kutyafajtára.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Kutyáknak
Kód:  SKGd046
Termékszám:  010-01201-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20