Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Garmin Forerunner 45 Lava Red

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Forerunner 45 Lava Red

Könnyű okosóra a női futók számára

A Garmin Forerunner 45 egy olyan alacsony tömegű okosóra, hogy szinte észre sem veszed a viseletét. Nagyszerű szolgálatot nyújt napközben nem csak a sportolás során, hanem a mindennapos viselet alkalmával is. Segítségével fogadhatod az okostelefonod értesítéseit vagy vezérelheted a zenelejátszást is. A tökéletes áttekintés érdekében csatlakoztathatod a Garmin Forerunner 45 okosórát a Garmin Connect alkalmazáshoz, ezért részletes információt kapsz a tevékenységeidről. Az óra beépített GPS modullal is rendelkezik, a rendkívül részletes, fizikai aktivitásodról szóló elemzések mindig kéznél lesznek.

A Garmin Forerunner 45 Red okosóra főbb jellemzői

  • Figyelemmel kíséri az egész napos tevékenységedet
  • Stílusos és alacsony tömegű kialakítás
  • Párosítás okostelefonnal Bluetooth-on keresztül
  • Az akkumulátor üzemideje akár 7 nap normál használat esetén (13 óra bekapcsolt GPS-el)
  • Vízálló kivitelezés
  • Értesítések fogadása az okostelefonról
  • Integrált GPS
Garmin Forerunner 45

Garmin Coach

Számodra is elérhetőek a tapasztalt edzők által készített edzéstervek teljesen díjmentesen. Minden egyes edzéstervet hozzád és a céljaidhoz igazítunk. Ezek egy pillanat alatt szinkronizálódnak a Garmin Forerunner 45 okosórádra.

Garmin Forerunner 45

Különböző sportmódok

A Garmin Forerunner 45 okosórák többféle sportprofillal érkeznek, így mindig kiválaszthatod azt, amely a leginkább megfelel a fizikai aktivitásodhoz. Ennek eredményeképpen a mért értékek pedig a lehető legpontosabban lesznek.

Garmin Forerunner 45

Pulzusmérés a csuklón

A Garmin Forerunner 45 óra egy precíz érzékelővel rendelkezik, közvetlenül a csuklódról méri meg a pulzusodat. Tehát mindig pontos információ áll rendelkezésedre a szíved működéséről.

Garmin Forerunner 45

Beépített GPS modul

A Garmin Forerunner 45 okosóra képes a megtett távolság, tempó illetve intervallum adatok teljesen pontos mérésére a beépített GPS modul segítségével.

Garmin Forerunner 45

Hosszú üzemidő

Amennyiben bekapcsolod a GPS-t és minden funkciót 100%-ig kihasználsz, úgy a készülék maximum 13 órás üzemidőt biztosít. Standard okosóra üzemmódban a Garmin Forerunner 45 óra egyetlen töltéssel akár 7 napig is kitart.

Garmin Forerunner 45

Terhelésszint megfigyelése

Fárasztó nap áll mögötted? A Garmin Forerunner 45 óra légzési gyakorlatokkal segíti az ellazulásodat.

Garmin Forerunner 45

Intelligens értesítések a telefonról

Miután párosítottad az okosórát a telefonoddal, fogadhatod a telefon értesítését a bejövő email üzenetekről, üzenetekről, bejövő hívásokról és az alkalmazások értesítéseit is.

Garmin Forerunner 45

Zenelejátszás vezérlése

Már eleged van abból, hogy folyton ki kell venned a zsebedből a telefonodat, hogy megtaláld a hangulatodhoz illő zeneszámot? A Garmin Forerunner 45 okosórával egyetlen kattintással válthatsz a zeneszámok között.


Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, Android 4.4

Kijelző

Számlap alakja Kerek
Kijelző mérete 1,04 "
Kijelző típusa Transzflektív MIP
Üveg Kémiailag edzett

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 42 mm
Tok anyaga Műanyag
Tok színe Fekete
Vezérlés módja Gombvezérlés
Tömeg 36 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, GPS
Szenzorok és hardver Rezgés, Galileo, GLONASS, Gyorsulásmérő

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Tevékenység észlelése, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Pulzus zónák, Diéta alkalmazás támogatása, Intervallum edzés, Tempó, A test regenerálódásának szintje, Virtuális tréner
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés , Figyelmeztet a szívproblémára, Stressz-szint mérése, Rendszeres folyadékbevitel, Légző gyakorlatok, Menstruációs ciklus nyomon követése, Mozgás emlékeztető
Smart funkciók Mobil keresése, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Időjárás előrejelzés, Alkalmazásbolt, Esés érzékelő, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper
Hely és útvonal követése GPS használat

Software

Óra operációs rendszere Saját gyártói operációs rendszer
Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 168 óra (7 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 168 óra (7 nap)
Tárhely kapacitása 0 GB
Kód:  HUGfr45r
Termékszám:  010-02156-16
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15