Oldal frissítése

Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Black Optic Black Leather Band

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Black Optic Black Leather Band

A(z) Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Black Optic Black Leather Band óra olyanok részére ajánlott, akik folyamatosan szeretnének ránézni arra, ami a mobiltelefonjukon történik. A(z) Fekete színű óratok valóban bámulatos akárcsak az, hogy Bőr az alapanyaga. Az óra karcolódásától véd a(z) Zafír üveg. A(z) 1,2 mm nagyságú kijelző azonnali információkat szolgáltat.

A(z) Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Black Optic Black Leather Band okosórát egyszerűen imádni fogod

A(z) Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Black Optic Black Leather Band teljes mértékben összehangolható a(z) Android és iOS operációs rendszert használó készülékekkel WiFi, ANT+, Bluetooth és NFC használatával. A smartwatch további adottságai is le fognak nyűgözni. Az alvásmonitor funkció ellenőrzi a REM fázis hosszát és segít a jobb alvási szokások kialakításában, hogy ne legyél egész nap fáradt. A zenelejátszó megkönnyíti a következő szám kiválasztását anélkül, hogy keresgélned kellene a mobilodat. Az akkumulátor állapotjelzője időben figyelmeztet az akkumulátor alacsony töltésére. Az okosóra akkumulátora 288 mp üzemidejű, így biztosan nem fog pont akkor lemerülni, ahogy kiléptél az ajtón.

A(z) Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Black Optic Black Leather Band óra igazi sporttárs

A(z) Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Black Optic Black Leather Band figyelemmel kíséri a teljesítményedet olyan sportoknál, mint a(z) Futás, Triatlon, Kerékpározás, Úszás, Turizmus, Fitnesz, Síelés, Golf és Evezés. Ezenkívül a(z) Pulzus mérése csuklón segít, hogy a számodra ideális, zsírégetésre alkalmas pulzusszámon végezd a gyakorlatokat. A beépített lépésszámláló folyamatosan figyeli a megtett lépéseket és különböző statisztikákat készít. Futás alatt értékelni fogod a különböző adatok, pl. a sebesség és a megtett távolság mérését. A(z) Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Black Optic Black Leather Band Okosóra a térképen is megjeleníti a lefutott útvonalat. Ha szeretnéd javítani a sportteljesítményedet és gyorsabban égetni a zsírt, az intervallumedzés mód a neked való funkció.

A(z) Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Black Optic Black Leather Band smartwatch alapvető jellemzői

  • A(z) Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Black Optic Black Leather Band Okosóra párosítható az iOS és az Android operációs rendszerrel
  • Az akkumulátor töltöttségi fokának jelzője megmutatja, ha szükségessé válik a töltés
  • Az óra intuitív módon biztosítja a telefon távoli irányítását
  • Kezelni tudja a mobiltelefonról érkező értesítéseket

Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS

Kijelző

Üveg Zafír

Kivitel és tartósság

Tok anyaga Acél
Tok színe Fekete
Tömeg 87 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák NFC, Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS
Szenzorok és hardver Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Síelés, Úszás, Triatlon, Evezés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Útvonalrögzítés, Sebesség, Intervallum edzés, Tempó
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés
Smart funkciók Zenelejátszó az órában, Ébresztőóra, Stopper

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 288 óra (12 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 288 óra (12 nap)
Tárhely kapacitása 14,75 GB
Kód:  SKGfenix5p11
Termékszám:  010-01988-07
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10