Oldal frissítése

Garmin Edge 830

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Edge 830

A(z) Garmin Edge 830 navigáció az amatőr és profi kerékpározók pótolhatatlan társává válik. A(z) Garmin navigáció értelemszerűen minden jelentős adatot megjelenít az utadról. A pontos IMG térképek egész Európa kerékpáros útvonalaival dicsekedhetnek, Magyarországot is beleértve. Vízálló konstrukciójának hála akár esőben is használhatod. A bringázás szerelmeseinek kifejlesztettek egy különleges funkciót, amely fel tudja ismerni a közlekedési balesetet és jelezni azt a sérült családtagjai felé. A jelzés SMS-ben érkezik, tartalmazza a sérült nevét és a GPS koordinátákat. A mért adatokat 2,3" átlójú kijelzőn mutatja meg. 50 × 82 × 20 mm mérete röviden azt jelenti, hogy a(z) Garmin Edge 830 bármilyen kormányra gond nélkül felszerelhető. Súlya 78 g. Egyetlen feltöltéssel az akkumulátor funkcionálási ideje akár 15 óra. Ez a kerékpáros navigáció fekete színkivitelű.

A(z) Garmin Edge 830 kerékpáros navigáció fő pozitívumai

  • A(z) Garmin Edge és Garmin Edge 830 kerékpáros navigáció egy kitűnő útitárs
  • 2,3" képátlójú képernyő
  • Precíz magasságmérő
  • A csomag belsejében ezek is megtalálhatók: töltőkábel és tartó
  • Térkép formátuma: IMG
  • Teljesen feltöltve az akkumulátor üzemideje akár 15 óra
  • Vezeték nélküli adatátvitel
  • A(z) Garmin márkájú kerékpáros navigáció színkivitele: fekete
  • Támogatott OS: iOS és Android
  • Kapcsolódás: ANT+, WiFi, Bluetooth és USB
  • Automatikusan bekapcsol, mihelyst útnak indulsz
  • Installált GPS modul

Mit kínál még a(z) Garmin Edge 830 kerékpáros navigáció?

A(z) Garmin kerékpáros navigáció minden követelményedet teljesíti. Az autostart/stop funkciónak köszönhetően magától be- és kikapcsol. A kerékpár mozgásba hozását követően megjeleníti a pillanatnyi sebességedet. A statisztikákban megnézheted a teljes menetidődet. Így a további edzéseket könnyebben hozzáigazíthatod az elvárásaidhoz. Az előrehaladásodat az átlagsebesség is megmutatja, ami minden egyes tréninggel egy picit növekedni fog. Továbbá a letekert távolságról is tájékoztat. Hogyha komolyan gondolod az edzést, akkor a telepített tréningnaplónak is örülni fogsz. A csomagolás belsejében ezek is megtalálhatók: töltőkábel és tartó. A(z) Garmin Edge 830 kerékpáros navigáció képes kommunikálni a(z) iOS és Android rendszerrel. Az adattovábbítás vezeték nélkül történik.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Vízálló

Funkciók

Funkciók 3D-s épületek, Kadencia mérése, Magasságmérő, Hőmérő, Útmegjegyzés, Teljes idő, Aktuális vezetési idő, Megtett távolság, Mozgásérzékelő, Tréningnapló, Átlagsebesség, Aktuális sebesség, Pulzusszám mérő, Kalóriaszámítás

Felszerelés

Csomag része Kábel, Tartó

Térképek

Térképformátum IMG

Hardver és szoftver

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kapcsolódás Bluetooth, WiFi, ANT+, USB

Tok színe

Tok színe Fekete

Hardver és szoftver

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kapcsolódás Bluetooth, WiFi, ANT+, USB
Adatátvitel Vezeték nélküli

Funkció

Funkció Biztonsági funkció, GPS, Kadencia mérése, Magasságmérés, Hőmérő, Autostart/stop, Értesítés mobilról, Útmegjegyzés, Kalóriaszámláló, A tartó tartozék, Teljes menetidő, Átlagsebesség, Pillanatnyi sebesség, Megtett távolság, Vízhatlan, Aktuális menetidő, GALILEO, GLONASS, Pulzusmérés, Max. sebesség, Tréningnapló

Akkumulátor élettartama

Max. akkumulátor üzemidő 24 óra
Átlagos akkumulátor üzemidő 15 óra

Méretek

Szélesség 50 mm
Kijelző mérete 2,3 " (58,42 mm)
Magasság 82 mm
Mélység 20 mm

Tömeg

Tömeg 78 g
Kód:  SKGedg830
Termékszám:  010-02061-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20