Oldal frissítése

Garmin Edge 530

4,9 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Edge 530

A(z) Garmin Edge 530 navigáció a kezdő és profi bringázók hasznos társává válik. A(z) Garmin kerékpáros navigáció magától értetődően minden fontos információt megjelenít az utadról. A minőségi IMG térképek egész Európa kerékpáros útvonalaival büszkélkedhetnek, Magyarországot is beleértve. Vízálló kivitelezésének köszönhetően vizes terepen is bringázhatsz. A kerékpározás szerelmeseinek kifejlesztettek egy új biztonsági funkciót, mely képes felismerni a balesetet és jelezni azt a sérült családtagjai felé. A figyelmeztetés SMS formájában érkezik, tartalmazza a GPS koordinátákat és a sérült nevét. Az információkat 2,6" átlójú kijelzőn jeleníti meg. 50 × 82 × 20 mm mérete dióhéjban azt jelenti, hogy a(z) Garmin Edge 530 bármilyen kormányra gond nélkül felszerelhető. Az eszköz tömege 75,8 g. A kerékpáros navigáció fekete színű.

A(z) Garmin Edge 530 kerékpáros navigáció fő jellemzői

  • A(z) Garmin Edge és Garmin Edge 530 kerékpáros navigáció egy perfekt útitárs
  • 2,6"-es képernyő
  • Nagyon pontos magasságmérő
  • A csomagban ezeket is megtalálod: töltőkábel és tartó
  • Térképek formátuma: IMG
  • Kábel nélküli adatátvitel
  • A(z) Garmin által gyártott kerékpáros navigáció színe: fekete
  • Kompatibilis operációs rendszerek: iOS és Android
  • Csatlakozás: ANT+, WiFi, Bluetooth és USB
  • Magától bekapcsol, amint útnak indulsz
  • Telepített GPS modullal

Mit tud még a(z) Garmin Edge 530 navigáció?

A(z) Garmin kerékpáros navigáció minden követelményedet kielégíti. Az autostart/stop funkciónak hála saját magától be- és kikapcsol. A bicikli mozgásba hozását követően megjeleníti az aktuális sebességedet. A statisztikában megtekintheted a teljes menetidődet. Így a további edzéseket egyszerűbben hozzáigazíthatod az elvárásaidhoz. Az előrehaladásodat az átlagsebesség is megmutatja, ami minden egyes tréninggel egy picit növekedni fog. Ezenkívül a letekert távolságról is tájékoztat. Hogyha komolyan gondolod az edzést, akkor a tréningnaplónak is örülni fogsz. A csomagban ezeket is megtalálod: töltőkábel és tartó. A(z) Garmin Edge 530 kerékpáros navigáció képes együttműködni a(z) iOS és Android operációs rendszerrel. Az adatátvitel kábel nélkül zajlik.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Vízálló

Funkciók

Funkciók 3D-s épületek, Kadencia mérése, Magasságmérő, Hőmérő, Útmegjegyzés, Teljes idő, Aktuális vezetési idő, Megtett távolság, Mozgásérzékelő, Tréningnapló, Átlagsebesség, Aktuális sebesség, Pulzusszám mérő, Kalóriaszámítás

Felszerelés

Csomag része Kábel, Tartó

Térképek

Térképformátum IMG

Hardver és szoftver

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kapcsolódás Bluetooth, WiFi, ANT+, USB

Tok színe

Tok színe Fekete

Hardver és szoftver

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kapcsolódás Bluetooth, WiFi, ANT+, USB
Adatátvitel Vezeték nélküli

Funkció

Funkció Biztonsági funkció, GPS, Kadencia mérése, Magasságmérés, Hőmérő, Autostart/stop, Értesítés mobilról, Útmegjegyzés, Kalóriaszámláló, A tartó tartozék, Teljes menetidő, Átlagsebesség, Pillanatnyi sebesség, Megtett távolság, Vízhatlan, Aktuális menetidő, GALILEO, GLONASS, Pulzusmérés, Max. sebesség, Tréningnapló

Akkumulátor élettartama

Max. akkumulátor üzemidő 40 óra

Méretek

Szélesség 50 mm
Kijelző mérete 2,6 " (66,04 mm)
Magasság 82 mm
Mélység 20 mm

Tömeg

Tömeg 75,8 g
Kód:  SKGedg530
Termékszám:  010-02060-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15