Oldal frissítése

Garmin DriveSmart 66 MT-S EU

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Garmin DriveSmart 66 MT-S EU

Szükséged van vezetés közben egy navigátorra, hogy ne téveszd el a letérőt? A(z) Garmin DriveSmart 66 MT-S EU gps navigáció ideális utitársad lesz. Azonnal megmutatja a leggyorsabb utat. Csakis az egyéni beállításokon múlik. személyautókba ajánlott. A kijelző gyorsan és pontosan reagál az érintésre, használata teljesen intuitív. A készülék hanggal is vezérelhető, ami nagyon jól jön vezetés közben. A beépített memória mérete 32 MB. (max. 32 MB ). Méreteit tekintve 152 × 86 × 19 mm, súlya pedig 170 g.

A(z) Garmin DriveSmart 66 MT-S EU navigáció főbb tulajdonságai

  • Hatékony Garmin GPS személyautókba
  • Telefonos Bluetooth kapcsolat
  • Térképfrissítés módja: számítógépen keresztül
  • Európa és Magyarország térkép
  • Ingyenes élettartam szoftverfrissítés
  • Sebességmérő kamerák előrejelzése
  • 3D-s épületek

A(z) Garmin DriveSmart 66 MT-S EU gps navigáció segít a tájékozódásban

A(z) Garmin DriveSmart 66 MT-S EU navi tartalmazza Magyarország teljes térképét és a magyar nyelvű navigációs hangot. Ráadásul, jár hozzá Európa maradék térképe is, így országon kívül sem fogsz elbologni. A telepített térképeket PC-n keresztül teheted naprakésszé. Mivel a GPS navigációhoz ingyenes élettartam térképfrissítés jár, soha többet nem kell frissítést vásárolnod.

A(z) Garmin DriveSmart 66 MT-S EU egyedi funkciói

A(z) Garmin DriveSmart 66 MT-S EU bőséges kínálatában olyan rendkívüli funkciók is találhatók, amelyek még praktikusabbá teszik a GPS-t. A 3D-s megjelenítés nagymértékben segít a tájékozódásban. Az ökológiai útvonal funkcióval az üzemanyagot és környezetet leginkább kímélő útvonalat készíthetjük elő. A jelenlegi helyzetünk (koordinátáink) bármikor lekérdezhető. A Bluetooth-nak köszönhetően a telefonunkkal is párosítható.

Paraméterek

Méret

Szélesség 86 mm
Magasság 152 mm
Mélység 19 mm

Tömeg

Tömeg 170 g

Navigáció típusa

Rendeltetés Autó

Tulajdonságok

Maximális felbontás 1280 × 720 px
Memóriakártya típusa Micro SD
Memóriakártya max. mérete 32 MB
Belső memória 32 MB

Funkciók

Felszereltség Érintőképernyő
Funkciók Hangvezérlés, Cseh Köztársaság + Európa térképe, Radaradatbázis, Öko útvonal, Koordináták, 3D-s épületek, Élettartam térképfrissítés
Térképfrissítés módja Számítógépen keresztül
Közlekedési információk fogadása Mobiltelefon

Térképek

Térképek Belgium, Bulgária, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Horvátország, Írország, Island, Olaszország, Ciprus, Magyarország, Németország, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Ausztria, Románia, Görögország, Szlovákia, Szlovénia, Egyesült Királyság, Spanyolország, Svédország

Hardver és szoftver

Kapcsolódás Bluetooth, WiFi

Tok színe

Tok színe Fekete
Kód:  SPTgarm0014
Termékszám:  010-02469-10
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10