Oldal frissítése

Garmin DriveSmart 51S Lifetime Europe 45

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Garmin DriveSmart 51S Lifetime Europe 45

Előre rögzített, részletes Európa térkép 45 országgal élettartamra szóló frissítéssel. A DriveSMART 51S-sel sosem fog elveszni utazás közben.  A térképet egy fényes,5"-os, kettős állású képernyőn tudja megtekinteni, amely érintőképernyős,  felbontása 480 × 272 pixel. Kifinomult hangvezérléses navigációja kényelmes és mindenekelőtt biztonságos az utazás időtartama alatt, így Ön nyugodtan figyelhet a vezetésre. A  DriveSMART 51S számos navigációs funkcióval el van látva a korábbi modellekhez képest, közlekedési információt nyújt, előre jelzi a kereszteződéseket, kijelzi a sebességhatárt továbbá Bluetooth technológiával rendelkezik.

Legfontosabb jellemzők

  • Előre betöltött, 45 darab európai ország térképe élettartamra szóló frissítéssel
  • A navigációs hang nagyobb biztonságot nyújt vezetés közben
  • Pontosan a kívánt helyre irányít
  • integrált közlekedési RDS-TMC rendszer jelzés ha a készülék problémát észlel az útvonalon
  • Vezetői éberséget fenntartó rendszerek, többek között riasztások veszélyes kanyarra, sebességhatár-változásokra, veszélyekre vagy iskolai zónákra
  • Fedezzen fel új éttemeket, boltokat és további érdekes helyeket a Foursquare® segítségével
  • Bluetooth® vezeték nélküli kihangosítás és személyre szabható okostelefonos értesítések
  • Beépített Wi-Fi a kényelmes frissítésekhez

Az ideális útitárs

A  DriveSMART 51S hasznos riasztásokkal rendelkezik, melyek biztonságosabb vezetési környezetet nyújtanak. Időben értesíti éles kanyarokra, sebességhatár-változásokra, vasúti kereszteződésekre és a közeli iskolákra. Figyelmeztet, ha sebességmérő kamerák felé közelít, valamint hosszabb utazások során emlékeztet a pihenőkre. Mutatja útja során a közeledő pihenőhelyeket, benzinkutakat, éttermeket vagy egyéb, az útja során fontos létesítményeket. A modell egyik nagyon praktikus előnye, a RDS-TMC amely forgalmi jenetésekkel szolgál az utazás során, figyelmezteti a vezetőt az útvonal menti problémás helyzetekre. Komplikáció esetén a készülék új útvonalat is kínál.

Foursquare adatbázis

Navigációs információ szerzéshez rendelkezésre áll a Foursquare adatbázis is. Ez segít  új éttermeket, boltokat és további érdekes helyeket találni az utazás során. Okos telefonjával összekapcsolva felhasználói visszajelzéseket olvashat a kiválasztott üzletről, megnézheti a szolgáltatások árát vagy a nyitva tartás idejét. Ha találkozik egy olyan üzlettel, amely nem szerepel az adatbázisban, regisztráció után hozzá adhatja azt a Foursquare adatbázishoz.

Aktuális közlekedési információk

Kerekedjen felül a forgalmi akadályokon és keressen alternatív, időtakarékos útvonalakat, majd a valós idejű adatok segítségével kerülje el a parkolóhelyek keresését (nem minden területen érhető el). A forgalmi információkért és a valós idejű időjárásadatokért töltse le a SmartPhone Link alkalmazást arra alkalmas telefonjára (a szolgáltatás a telefon adatkapcsolatát használja, mely további díjakkal járhat), mely közvetlenül a DriveSmart készülékére küldi át az adatokat. Egyes helyeken láthatja a szabad parkolók számát, a parkolási díjakat vagy éppen LiveTrack, valós idejű követést indíthat, melynek köszönhetően barátai, ismerősei láthatják, merre is jár a hosszú úton. Bluetooth-képes okostelefonnal párosítja a DriveSmart készülékét, számos nagyszerű funkciót érhet el anélkül, hogy a kormányt el kellene engednie. Fogadjon és indítson hívásokat és lássa az okos értesítéseket a navigációs készüléke kijelzőjét használva. Láthatja a bejövő hívások adatait, megjelenítheti a szöveges üzeneteket és naptári információkat anélkül, hogy telefonjáért kellene nyúlnia.

A csomag tartalma:

Garmin GPS 51 DriveSMART
45 európai ország térképe (ingyenes térkép frissítés a készülék élettartamáig)
Tapadókorongos tartó
Autós tápkábel (CL adapter)
Adatkábel
 

Paraméterek

Méret

Szélesség 140 mm
Magasság 84 mm
Mélység 18 mm

Tömeg

Tömeg 173,7 g

Navigáció típusa

Rendeltetés Autó

Tulajdonságok

Kijelző mérete 5 " (12,7 cm)
Maximális felbontás 480 × 272 px
Memóriakártya típusa Micro SD

Funkciók

Felszereltség Érintőképernyő
Funkciók Hangvezérlés, Cseh Köztársaság + Európa térképe, Parkolási asszisztens (parkolóhely keresés), Sávváltás, Radaradatbázis, Élettartam térképfrissítés
Térképfrissítés módja Mobiltelefonon keresztül
Közlekedési információk fogadása Mobiltelefon

Térképek

Térképek Albánia, Andora, Belgium, Fehéroroszország, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Montenegró, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Horvátország, Írország, Island, Olaszország, Koszovó, Liechtenstein, Litvánia, Lettország, Luxemburg, Magyarország, Málta, Moldova, Monaco, Németország, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugal, Ausztria, Románia, Görögország, San Marino, Észak-Macedónia, Szlovákia, Szlovénia, Egyesült Királyság, Szerbia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Ukrajina, Vatikán

Lokalizáció

Jelentési nyelv Cseh
Felület nyelve Cseh

Hardver és szoftver

Kapcsolódás Bluetooth, WiFi
Kód:  PP559c6ha
Termékszám:  010-01680-17
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20