Oldal frissítése

Garmin DriveAssist 51T-D Lifetime Europe 45

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Garmin DriveAssist 51T-D Lifetime Europe 45

A Garmin riveAssist D-51T GPS navigátornak köszönhetően, amely 45 európai ország részletes térképét tartalmazza, életre szólóan ingyenes frissítéssel, sohasem fordulat elő velünk, hogy eltévedünk útközben. A térképeket 5" képátlójű  kapacitív érintőképernyő jeleníti meg, amelynek felbontása 480 × 272 pixel. A kifinomult hangvezérléses navigációnak köszönhetően kényelmesen, de mindenekelőtt biztonságosabban változtathatjuk meg menet közben a beállításokat, hiszen tudunk koncentrálni magára a vezetésre. Az eszköz magától értetődően tartalmaz olyan funkciókat, mint a sávváltó segéd, kereszteződés előnézet, közlekedési információk, fontosabb létesítmények, Wi-Fi kapcsolat. A DriveAssist 51T-D ötvözi a DriveSMART hasznos tulajdonságait, így van beépített elülső kamerája, amely folyamatosan készíti a felvételeket, valamint egyéb hasznos funkciói, például figyelmeztetés ütközés veszélye esetén vagy a sáv elhagyásakor.

Legfontosabb termékjellemzők

  • 45 európai ország térképe, egész életre szóló frissítéssel: ez szavatolja, hogy ne tévedjünk el
  • Vezetés közben nagyobb biztonságot jelent, hogy hanggal is vezérelhető a készülék
  • Elülső kamera, figyelmeztetés ütközés veszélye vagy sávváltás esetén
  • Baleset bekövetkeztekor automatikusan üzenetet küld a beállított telefonszámra
  • A Real Direction funkció garantálja, hogy pontosan a kívánt helyre érkezzünk meg 
  • A beépítettt RDS-TMC vevő és DAB+ figyelmeztet az út során előadódó lehetséges komplikációkra
  • A Foursquare és a TripAdvisor adatbázis tájékoztatást nyújt a népszerű üzletekről, éttermekről és szállodákról
  • A Smartphone linken keresztül pontosabb információt kapunk az aktuális forgalmi helyzetről
  • Az okos értesítés információt közöl  a bejövő hívásokról, SMS üzenetekről és egyéb értesítésekről a navigátor kijelzőjén
  • A Wi-Finek köszönhetően bármikor telepíthetjük a frissítéseket, amikor megfelelőek a vételi lehetőségek

Ideális útitárs

Sok navigációs készülék fogyatékosságát jelentik a pontatlanságok, amelyek miatt esetleg nem oda jutunk el, ahova szerettünk volna. Az ilyen helyzetek elkerülhetők a Real Direction funkcióval, amely  különböző tereptárgyakat, épületeket, közlekedési lámpákat vagy más könnyen azonosítható objektumokat azonosítva adja meg a szükséges instrukciókat. A sótlan és pontatlan "200 méter után balra" helyett így fogalmaz: "A templom mögött balra". Nagyon hasznos funkció továbbá a sávváltás segéd, a kereszteződéselőnézet és a sebességhatár túllépésére való figyelmeztető. E modell nagyon gyakorlatias funkciója integrált RDS-TMC vevő, amely az út során előadódó bonyodalmak esetén hivatott figyelmeztetni a vezetőt. Ha időmegtakarítással jár, ilyen esetben másik útvonalat javasol a vezetőnek. Azon kívül, hogy támogatja az RDS-TMC vevőt (jelenleg az Egyesült Királyságban, Németországban és Norvégiában), DAB+ vevőt is használhatunk.

Fontosabb létesítmények

Azon kívül, hogy egyes fontosabb létesítményekről tájékoztat (például benzinkutakról, éttermekről, szállodákról, pihenőhelyekről, stb.) a készülék a Foursquare adatbázisban szereplő információkat is használja. Így átfogó képet kapunk a népszerű  üzletekről, éttermekről, szállodákról és egyéb szolgáltatásokról. A TripAdvisor adatbázishoz kapcsolódva pedig felhasználók millióinak az  értékelését és véleményét is olvashatjuk. 

Aktuális közlekedési információk

A Bluetoothon keresztül csatlakoztathatjuk mobil eszközeinket a navigációs készülékhez. Android vagy iOs ooperációs rendszerű készüléket csatlakoztatva a Smartphone Linken keresztül még több aktuális és hiteles információt kapunk a forgalmi helyzetetről. Az információk megjelennek a navigációs képernyőn, és rájuk támaszkodva tervezhetjük meg az úticélhoz vezető optimális útvonalat. Az alkalmazás időjárás-előrejelzéssel is szolgál. Az okostelefonunkon is kikereshetünk egy úticélt, és átküldhetjük a navigációs eszközre. A nagyobb biztonság kedvéért nem szükséges kezünkbe vennünk a telefont hívás esetén, mivel a navigációs eszköz megjeleníti az oda érkező értesítéseket (bejövő hívások, SMS-ek, stb.)

A csomag tartalma:

Garmin GPS 51 DriveAssist
45 európai ország térképe (életre szóló ingyenes frissítéssel)
Tapadókorongos tartószár
Autós tápkábel (CL adapter)
USB adatkábel
4 gigabájtos microSDHC memóriakártya
Felhasználói kézikönyv

Paraméterek

Méret

Szélesség 140 mm
Magasság 84 mm
Mélység 21 mm

Tömeg

Tömeg 191,4 g

Navigáció típusa

Rendeltetés Autó

Tulajdonságok

Kijelző mérete 5 " (12,7 cm)
Maximális felbontás 480 × 272 px
Memóriakártya típusa Micro SDHC

Funkciók

Felszereltség Videólejátszó, Érintőképernyő
Funkciók Cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), Sávváltás, Radaradatbázis, Élettartam térképfrissítés
Térképfrissítés módja Mobiltelefonon keresztül
Közlekedési információk fogadása Rádióhullámok (RDS-TMC)

Hardver és szoftver

Kapcsolódás Bluetooth
Kód:  PP559c6db
Termékszám:  010-01682-13
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15