Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Garmin DriveAssist 51S Lifetime Europe45

4,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Garmin DriveAssist 51S Lifetime Europe45

A Garmin DriveAssist 51S GPS navigációs eszközzzel, amelyhez ingyenes frissítéseket biztosítanak az élettartama során 45 európai térképhez, soha nem fog eltévedni útja során. Az 5"-es, 480 × 272 pixeles felbontású, nagy kapacitású érintőképernyőn jól láthatja a térképeket. A kifinomult hangvezérlés kényelmesebb, és mindenekelőtt biztonságosabb megoldás az utazás során felmerülő változások kezeléséhez, így Ön teljes mértékben a vezetésre koncentrálhat. A navigációs eszköz egyfajta segítőként funkcionál: forgalmi sávokról, közlekedési információkról, látványosságokról, Wi-Fi-ről tájékoztatja. Emellett egy beépített elülső kamerát is tartalmaz, és olyan funkciókkal rendelkezik, mint például az esetleges ütközésekre való figyelmeztetés vagy sávelhagyási figyelmeztetés. 

Legfontosabb jellemzők

  • Az eszköz élettartama során 45 európai térkép frissítései biztosítják, hogy soha ne tévedjen el
  • A biztonságosabb vezetés érdekében a navigáció hanggal irányítható
  • Az elülső kamera figyelmezteti az esetleges ütközésekre és a sávelhagyásra
  • Baleset esetén automatikusan üzenetet küld egy beállított telefonszámra
  • A Real Direction segítségével pontosan a kívánt helyre irányíthat
  • A Foursquare és a TripAdvisor adatbázisai tájékoztatják a népszerű üzletekről, éttermekről, szállodákról
  • Ha letölti telefonjára a Smartphone Link applikációt, és az eszközhöz csatlakoztatja, pontosabb információkat kaphat a forgalmi helyzetről 
  • Az intelligens értesítések megjelenítik a bejövő hívások, SMS-üzenetek és egyéb értesítések információit a navigációs képernyőn
  • A Wi-Fi segítségével bármikor telepíthet frissítéseket, amikor hatótávolságon belül tartózkodik

Az ideális útitárs

Sok navigációs eszköz hibája a pontatlanság, és ezáltal olyan helyekre vezethetik, ahová valójában nem akar menni. A Garmin navigáció esetében a Real Direction funkció megbirkózik ezzel a nehézséggel, ugyanis különböző tájékozódási pontokat alkalmaz, mint például épületek, közlekedési lámpák, és egyéb szembetűnő helyek, és így biztosítja az információt, hogy melyik a helyes irány. A rideg és pontatlan "200 méter után forduljon balra" féle utasítások helyett pontosabb instrukciókat kap, például: "A templom után forduljon balra". Hasznosnak találhatja még a segítséget sávváltáskor, a fényképes előnézetet, a sebességgel kapcsolatos figyelmeztetéseket. A navigációs eszköz segít elkerülni a komplikációkat, és egy megfelelőbb útvonalat ajánl, ha van rá lehetőség.   

Látványosságok

Az alapvetően fontos helyek mellett, mint például benzinkutak, éttermek, szállodák, pihenőhelyek, a navigáció a Foursquare adatbázisának információit is felhasználja, és az Ön rendelkezésére bocsátja több millió üzlet, étterem, szálloda és egyéb vállalkozás adatait. Ráadásul a TripAdvisorral való összeköttetés miatt több millió felhasználó értékeléseit tekintheti meg. 

Aktuális közlekedési információk

A Bluetooth vezeték nélküli kapcsolatot teremt a GPS és az Ön mobiltelefonja között. Ha összekapcsolja az eszközt a Smartphone Link mobil applikációval (elérhető Androidra és iOS-re), aktuálisabb és pontosabb közlekedési információkat kaphat. Ezek az információk megjelennek a kijelzőn, és az optimális útvonal tervezésekor felhasználásra kerülnek. Az alkalmazás időjárás előrejelzést is biztosít, illetve ha a telefonján keresi meg úticélját, könnyen átküldheti azt a GPS-re, vezeték nélkül. Annak érdekében, hogy Ön a vezetésre figyelhessen, és ne kelljen a telefonjáért nyúlnia, ha valaki hívja, a gyártó Smart Notification funkcióval látta el az eszközt. Ez lehetővé teszi, hogy megjelenjenek a bejövő hívások, SMS-ek és más értesítések a képernyőn, ha a telefon és a GPS össze van kötve. 
 

A csomag tartalma:

Garmin GPS 51 DriveAssist
45 európai térkép (hozzáféréssel az ingyenes frissítésekhez az eszköz élettartama során)
Tapadókorong 
Autós tápkábel (CL adapter)
USB adatkábel
4 GB microSDHC memóriakártya
felhasználói kézikönyv

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 140 mm
Magasság 84 mm
Mélység 21 mm

Tömeg

Tömeg 191,4 g

Navigáció típusa

Rendeltetés Autó

Tulajdonságok

Kijelző mérete 5 " (12,7 cm)
Maximális felbontás 480 × 272 px
Memóriakártya típusa SDHC

Funkciók

Felszereltség Videólejátszó, Beépített kamera, Érintőképernyő
Funkciók Hangvezérlés, Cseh Köztársaság + Európa térképe, Parkolási asszisztens (parkolóhely keresés), Sávváltás, Radaradatbázis, Koordináták, Élettartam térképfrissítés
Térképfrissítés módja Mobiltelefonon keresztül
Közlekedési információk fogadása Mobiltelefon

Lokalizáció

Jelentési nyelv Cseh
Felület nyelve Cseh

Hardver és szoftver

Kapcsolódás Bluetooth, WiFi
Kód:  PP559c6da
Termékszám:  010-01682-17
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10