Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Garmin Drive 61S Lifetime Europe 20

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Drive 61S Lifetime Europe 20

Garmin GPS Drive 61S előre rögzített részletes Európa térképekkel rendelkezik, mely 20 országot tartalmaz és a készülék élettartamáig folyamatosan frissül. A Garmin GPS Drive 61S-sel sosem fog elveszni utazás közben.  A térképet egy fényes, 6"-os, kettős állású képernyőn tudja megtekinteni, amely érintőképernyős,  felbontása 800 × 480 pixel. Kifinomult hangvezérléses navigációja kényelmes és mindenekelőtt biztonságos az utazás időtartama alatt, így Ön nyugodtan figyelhet a vezetésre. A  Garmin GPS Drive 61S számos navigációs funkcióval el van látva a korábbi modellekhez képest, közlekedési információt nyújt, előre jelzi a kereszteződéseket, kijelzi a sebességhatárokat továbbá Bluetooth technológiával is rendelkezik.

Legfontosabb jellemzők


  • Előre betöltött, 45 darab európai ország térképe élettartamra szóló frissítéssel
  • A navigációs hang nagyobb biztonságot nyújt vezetés közben
  • Pontosan a kívánt helyre irányít
  • Fedezzen fel új éttemeket, boltokat és további érdekes helyeket a Foursquare® segítségével
  • Bluetooth® vezeték nélküli kihangosítás és személyre szabható okostelefonos értesítések
  • Beépített Wi-Fi a kényelmes frissítésekhez

Az ideális útitárs

Hogy még biztonságosabb legyen a vezetés, a Garmin Drive jelzi az éles fordulókat, sebességváltozásokat, vasúti átjárókat vagy a vadveszélyt. Ezen felül a navigátor figyelmezteti, ha behajtana egy egyirányú utcába, vagy ha iskola van a közelben. A sebességmérő kamerákról is értesítést kaphat (előfizetés szükséges), a hosszabb utakon pedig a fáradtsága miatt javasol megállókat a készülék.

A Direct Access funkció segít az olyan bonyolult úticélok esetében, mint a bevásárlóközpontok, repülőterek, ahol fontos, hogy melyik parkolóban áll meg a kívánt üzlet vagy bejárat szempontjából.

Még több találat a Foursquare® segítségével

A Foursquare használatával a Garmin Drive milliónyi további helyet, éttermet és szórakozási lehetőséget kínál. Legközelebbi útján így lehet, hogy egy új kedvenc helyet talál!

Aktuális közlekedési információk

A forgalmi információkért és a valós idejű időjárásadatokért töltse le a SmartPhone Link alkalmazást arra alkalmas telefonjára (a szolgáltatás a telefon adatkapcsolatát használja, mely további díjakkal járhat). Fogadjon és indítson hívásokat és lássa az okos értesítéseket a navigációs készüléke kijelzőjét használva. Láthatja a bejövő hívások adatait, megjelenítheti a szöveges üzeneteket és naptári információkat anélkül, hogy telefonjáért kellene nyúlnia.

A csomag tartalma:

Garmin GPS navigációs meghajtó 61
térképek 20 európai ország (élettartam az ingyenes térkép frissítés)
tapadókorong autó
tápkábel autós (CL adapter)
USB adatkábel
felhasználói kézikönyv

Paraméterek

Méret

Szélesség 170 mm
Magasság 94 mm
Mélység 21 mm

Tömeg

Tömeg 241 g

Navigáció típusa

Rendeltetés Autó

Tulajdonságok

Kijelző mérete 6,1 " (15,49 cm)
Maximális felbontás 800 × 480 px
Memóriakártya típusa Micro SD

Funkciók

Felszereltség Érintőképernyő
Funkciók Cseh Köztársaság + Európa térképe, Parkolási asszisztens (parkolóhely keresés), Sávváltás, QuickGPSfix (gyorsfókuszos GPS), Radaradatbázis, Élettartam térképfrissítés
Térképfrissítés módja Számítógépen keresztül
Közlekedési információk fogadása Mobiltelefon

Térképek

Térképek Andora, Belgium, Csehország, Dánia, Franciaország, Horvátország, Olaszország, Liechtenstein, Luxemburg, Magyarország, Németország, Hollandia, Lengyelország, Ausztria, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svájc, Vatikán

Lokalizáció

Jelentési nyelv Cseh
Felület nyelve Cseh

Hardver és szoftver

Kapcsolódás Bluetooth
Kód:  PP559c5a
Termékszám:  010-01679-27
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15