Oldal frissítése

Garmin Drive 5S Plus Europe 45

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Drive 5S Plus Europe 45

Szükséged van vezetés közben egy navigátorra, hogy ne téveszd el a lehajtót? A(z) Garmin Drive 5S Plus Europe 45 GPS navigáció a legjobb megoldás. Azonnal megmutatja a legrövidebb vagy a leggyorsabb útvonalat. Minden könnyen személyre szabható. Ez a megbízható GPS navigáció legfőképp személygépkocsikhoz készült. Színes 5" képátlójú kijelzője és 480 × 272 px maximális felbontása kellemes látványt garantál. A kijelző villámgyorsan és pontosan reagál az érintésre, ráadásul erős napsütésben is olvasható marad. A(z) Garmin megemelte az akksi kapacitását, amely jelenleg 1 óra. A térképeket tároló memória könnyedén bővíthető egy Micro SD típusú memóriakártyával.

A(z) Garmin Drive 5S Plus Europe 45 lényegesebb sajátosságai

  • Minőségi GPS személygépkocsikba
  • Nagyobb 5 " méretű kijelző
  • Az akksi maximális kapacitása: 1 óra
  • Támogatott memóriakártya fajták: Micro SD
  • Bluetooth-on keresztül párosítható
  • Térképfrissítések: Mobiltelefonon keresztül
  • Teljes Európa térkép
  • Rendszeres szoftverfrissítés
  • Korszerű sávnavigáció
  • Sebességmérő kamerák jelzése

A(z) Garmin Drive 5S Plus Europe 45 GPS navigáció gondoskodik a tökéletes tájékozódásról

A(z) Garmin Drive 5S Plus Europe 45 navigáció magában foglalja országunk térképét és a magyar navigációs hangot is. Ezenfelül, jár hozzá Európa térkép is, így országon kívül sem fogsz eltévedni. Az integrált térképeket okostelefonodon keresztül aktualizálhatod. Mivel a navigációhoz ingyenes élettartam térképfrissítés jár, sose kell majd frissítést vásárolnod. Ha szeretsz gyorsabban vezetni, akkor komoly összegeket takaríthatsz meg a sebességmérő kamerák helyének ismeretével.

A(z) Garmin Drive 5S Plus Europe 45 egyedülálló funkciói

A(z) Garmin Drive 5S Plus Europe 45 széles kínálatában olyan kevésbé ismert funkciók is találhatók, amelyek praktikusabbá teszik a GPS-t. A Bluetooth jóvoltából a telefonhoz is csatlakoztatható. Ráadásul fejlett sávnavigációs rendszerrel is rendelkezik.

Paraméterek

Méret

Szélesség 140 mm
Magasság 84 mm
Mélység 18 mm

Navigáció típusa

Rendeltetés Autó

Tulajdonságok

Kijelző mérete 5 " (12,7 cm)
Maximális felbontás 480 × 272 px
Memóriakártya típusa Micro SD
Memóriakártya max. mérete 32 GB

Funkciók

Felszereltség Érintőképernyő
Funkciók Cseh Köztársaság + Európa térképe, Sávváltás, Radaradatbázis, Élettartam térképfrissítés
Közlekedési információk fogadása Mobiltelefon

Térképek

Térképek Albánia, Andora, Belgium, Fehéroroszország, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Montenegró, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Horvátország, Írország, Island, Koszovó, Liechtenstein, Litvánia, Lettország, Luxemburg, Magyarország, Málta, Moldova, Monaco, Németország, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugal, Ausztria, Románia, Görögország, San Marino, Észak-Macedónia, Szlovákia, Szlovénia, Egyesült Királyság, Szerbia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Ukrajina, Vatikán

Lokalizáció

Jelentési nyelv Angol, Cseh, Német
Felület nyelve Cseh, Angol, Német

Hardver és szoftver

Kapcsolódás Bluetooth, WiFi
Kód:  PP559c4c2
Termékszám:  010-01680-18
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15