Oldal frissítése

Garmin Descent Mk1 Carbon

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Garmin Descent Mk1 Carbon


Garmin Descent Mk1 Carbon - búvárkomputer egy óra testében

A titán szíjjal és könnyű hordtáskával  rendelkező Garmin Descent Mk1 Carbon prémiumkategóriás óra tartalmaz egy búvárkomputert, egy sokoldalú GPS-sporttesztert, térképet a navigációhoz és egy intelligens órát. Mivel úgy néz ki, mint egy klasszikus óra, így nem csak egyéb sportokhoz és szabadtéri tevékenységekhez viselheted, hanem szabadidődben is. A számos hasznos funkció mellett rendkívüli tartósságot is nyújt. 



Garmin Descent Mk1 Sapphire Gray

A Garmin Descent Mk1 Carbon búváróra legfontosabb jellemzői

  • Színes, 1.2 hüvelykes kijelző háttérvilágítással és napfénynél is kiváló olvashatósággal
  • A búvár-tevékenységek automatikus rögzítése - akár 10.000 merülés adatait is megőrző memória, és GPS rögzítés a merülési és felbukkanási helyszínekkel
  • Búvárkodási profilok - Egygázas, Többgázos, Gauge, Apnea (légzésszünet) és Apnea hunt
  • Információkat jelenít meg a merülés során - mélység, merülési idő, hőmérséklet, NDL / TTS, merülés / kiszállás arány, keverék, PO2, N2 terhelés, dekompressziós megállási információk, stb.
  • A búvárórákra vonatkozó EN 13319 szabvány szerint tesztelve,  10 atmoszféráig védett
  • Az akkumulátor élettartama legfeljebb 21 nap
  • Európa beépített topográfiai térképe, és részletesebb térképek is megtekinthetőek az óra memóriájában

A Descent Mk1 tökéletes merülési kilátást biztosít

A készülék előnyeit értékelni fogod mind könnyűbúvárkodás, mind az oxigénpalackos merülés, vagy a kettő kombinálása során is. Könnyű vele megtervezni a merülést, kalkulálni az időket, beleértve a dekompressziós időket és a mélységeket is. Természetesen lehetséges mérni a pulzusszámot még a víz alatt is az Elevate érzékelővel vagy egy mellkas-öv segítségével. A 3D iránytűvel tudsz navigálni a víz alatt. Vannak hanggal és rezgéssel működő riasztók is. 


10 atmoszféráig ellenálló óra

Az 1.2- hüvelykes, háttérvilágítással rendelkező, színes kijelző, zafírüveggel, tökéletesen olvasható még napfénynél is. A beépített, rendkívül érzékeny GPS / GLONASS vevőegységnek köszönhetően le tudod menteni a merülési és a kiszállási helyeket. A Garmin Descent Mk1 óra vízálló, 100 méterig (10 ATM) az EN13319 szabványnak megfelelően.

Garmin Descent Mk1 Sapphire Gray

Továbbviszik a Garmin koncepciót

A búvárkodáshoz szükséges képességek mellett azonban egyéb kitűnő tulajdonságokat is kínál ez egyedi óra. A koncepció a rendkívül sikeres Garmin Fénix 5X modelltől származik, amelyből átvettük a sokoldalú GPS-sportteszter bizonyított előnyeit, a szabadtéri és navigációs funkciókat, és mindenekelőtt az intelligens órák funkcióit. Nagyszerű lesz az óra neked a futáshoz, a kerékpározáshoz, az úszáshoz, a síeléshez, a golfozáshoz és a munkához. Egy speciális sport üzemmódban a Descent Mk1 tudja mérni a kerékpározás és a gyaloglás sebességét is.

Garmin Descent Mk1 Sapphire Gray

Síelésnél az óra felismeri, és automatikusan leállítja a méréseket, amikor a felvonón utazol. A hegyoldalon lefelé haladva megméri a sebességet és a távolságot is a magasabb lejtések miatt. A szabadalmaztatott érzékelők még úszáskor is felismerik az úszási módot, és mérik a tempót, az időt és még a beugrások számát is. A Garmin Descent Mk1 Carbon készen áll a sífutás, az evezés vagy a kerékpározás rajongói számára is, és számos lehetőséget kínál ezen tevékenységek mérésére.


Garmin Descent Mk1 Sapphire Gray

Több mint kiváló teljesítményt nyújt egy-egy töltéssel

Stílusos látványával a Descent Mk1 viselése nemcsak a búvárkodáshoz és a sportokhoz kötődhet, hanem a szabadidős tevékenységeid során is divatos kiegészítőként használhatod. Egyetlen feltöltéssel a Garmin órák akár 21 napig is használhatóak csak nézési módban, akár 12 napig intelligens óra módban és akár 20 óráig is GPS módban. Az UltraTrac gazdaságos funkciónak köszönhetően ez a használati idő a GPS-üzemmódban akár 30 óráig is meghosszabbítható.


Garmin Descent Mk1 Sapphire Gray

Garmin Connect – Tevékenységeidet megfigyelés alatt tartja

Természetes, hogy órádat párosíthatod a mobiltelefonoddal. Az online oktató napló, a Garmin Connect az összes rögzített sporttevékenységedet feldolgozza, és tárolja. Ezek ingyenesen letölthetőek az iOS, Android és Windows Phone eszközökre. Ha nem akarod használni ezt az opciót, akkor hozzáférhetsz a naplóhoz egy internetes alkalmazáson keresztül, amely közvetlenül elérhető a böngészőből.


A Garmin Descent Mk1 egy másik előnye, hogy kompatibilis a Connect IQ platformmal annak érdekében, hogy a Connect IQ szabadon letölthető funkcióinak, alkalmazásainak és órás tulajdonságainak alkalmazhatósága bővíthető legyen. 



További információk

Kijelző:
1,2 ", 240x240 px, zafírkristály
Vízállóság:
10 ATM búvárkodás, (100 méter EN13319)
Csatlakozások:
Bluetooth Smart, ANT +, WiFi, USB
Beépített memória:
16 GB
Beépített érzékelők:
GPS, 3 tengelyes iránytű, magasságmérő, mélység- és hőmérsékletérzékelő, giroszkóp, Elevate optikai érzékelő a pulzusméréshez a csuklón
A csomag tartalma:
Descent Mk1
fekete szilikon óraszíj
extra hosszú (26 cm) állítható, fekete, szilikon pánt
adat és tápkábel
kézikönyv

Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS

Kivitel és tartósság

Tok anyaga Acél
Tok színe Ezüst

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák GPS
Szenzorok és hardver Iránytű
Kód:  SKGmk101
Termékszám:  010-01760-11
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15