Oldal frissítése

Garmin Delta Upland XC

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Garmin Delta Upland XC

A Garmin Delta Upland XC elektromos gallérral a kutyakiképzés játékgá válik. A vezeték nélküli vezérléssel helyes a helytelen viselkedés, és az ügyesen kialakított gombokkal egy kézzel teheti meg. Egyszerre akár 3 kutya is végezhet. A szükséges információ megjelenik egy tiszta LCD kijelzőn. Természetesen nagy a mechanikai ellenállása a Delta Upland XC gallérnak és az IPX7 vízállóságának. A szabadban járva biztosan értékelni fogja a figyelemre méltó, legfeljebb 1200 méteres hatótávolságot. A Delta Upland XC szakembere a Beeper. 4 hangja van a vadászat alatt és 2 az expozíció alatt. A gallér felismeri a kutyát, hogy felfedezze és elhelyezi azt egy körülbelül 400 m-es körzetben.

Mire képes egy Garmin Delta Upland XC elektromos gallér

  • A nyakörv vibráció korrekciót, hangot és 36 impulzusszintet kínál
  • Lehetővé teszi akár 3 kutya egyidejű használatát 5 edzés módban
  • A Delta Upland szakembere a Beeper - ideális vadászatra
  • A nyakörv legfeljebb 1200 m-ig terjedhet a körülményektől függően
  • A Bark Limited észreveszi a ugatást és kijavítja
  • A Delta Upland XC nyakörv minden méretű kutya számára alkalmas

A Delta Upland XC nyakörv korrekcióinak széles választéka

A Delta Upland XC gallérral 36 impulzust, vibrációt és hangot érhet el. A kutya rezgései és hanghullámai finoman jelzik a helytelen viselkedést. Gyakran ez a figyelmeztetés elég. Néha azonban egy kutya elkaphat egy úgynevezett amokot és nem válaszol a közös parancsokra. Ilyen helyzetekre nA Delta Upland XC hosszú impulzust ad a kutyának. 

Vegye ki a kutyát a nem megfelelő ugatásból

A Bark Limited észreveszi a ugatást. Nyakörv Delta Upland XC megkülönbözteti a ugatást más hangoktól és tudja, hogy kívánja-e a ugatást (pl.g. amikor a kutya néz) vagy nem kívánatos. A nemkívánatos ugatás esetén javítás történik.

Kód:  SKGd037
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10