Oldal frissítése

Garmin Delta Smart

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Garmin Delta Smart

Adja meg a kutya képzés új korszakát a Garmin Delta Smart elektromos gallérral. A gallér gyűjt adatokat a királynő mozgásáról és viselkedéséről, és továbbítja a Garmin Canine speciális alkalmazásnak. Ez egyértelműen közvetlenül az okostelefonon jelenik meg. Az adatoknak köszönhetően az adott állatra szabott tréninget tervezheti.Az Alkalmazásból nem megfelelő viselkedést is kijavíthat, Delta Smart nyakörv illesztőprogramként. A korrekció 10 impulzusszint, rezgés és hangerővel végezhető el. A gallér mellett 3 színborító is van - szürke, kék és piros. 

Mire képes a Garmin Delta Smart elektromos gallér

  • Gyűjtsd össze az adatokat és irányítsd a gallért a Garmin Canine segítségével
  • A TAGY Keep Away megvásárlásának lehetősége megakadályozza, hogy az állat bejusson a kiválasztott zónáApproxa
  • A Bark Limited észreveszi a ugatást és kijavítja
  • A nyakörv vibrációs korrekciót, hangot és 10 impulzusszintet kínál
  • A fitness nyomon követés a kutya viselkedését is figyeli a távollétében
  • A Delta Smart gallér alkalmas minden méretű kutya és macska számára

A Delta Smart akkor is működik, ha nem vagy otthon

A Delta Smart nyakörv nem csak aktív, hanem passzív funkciókat is képes kezelni. Lesz helyezze a vezeték nélküli érzékelők (úgynevezett "TAGY) Tartsa távol. A gallér korrekciót végez minden alkalommal, amikor az állat belép a zónába. A Bark Limited funkció újra felismeri a ugatást. Megkülönbözteti a ugatást más hangoktól és tudja, hogy kívánatos-e a ugatás (pl.g. amikor a kutya néz) vagy nemkívánatos. A nemkívánatos ugatás esetén javítás történik.

Erős társa

A kutya könnyedén megszerezheti a gallért, köszönhetően a súlya mindössze 41 g és 6,3 × 3,5 × 3,4 cm. A kompakt méretek ellenére a vevő erősen ellenáll a gallérnak, és képes kezelni az igényes működési feltételeket is. Plusz 10 m mélységig is merülhet - az eső nem akadályozza a képzést.Az akkumulátor legfeljebb 3 hét üzemideje.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Kutyáknak
Kód:  SKGd031
Termékszám:  010-01548-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05