Oldal frissítése

Garmin Delta Smart Bundle

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Garmin Delta Smart Bundle

Írja be a kutya képzés új korszakát a Garmin Delta Smart Bundle elektromos gallérral. A gallér gyűjt adatokat a királynő mozgásáról és viselkedéséről, és továbbítja a Garmin Canine speciális alkalmazásnak. Ez egyértelműen közvetlenül az okostelefonon jelenik meg. Az adatoknak köszönhetően az adott állatra szabott tréninget tervezheti.Az Alkalmazásból nem megfelelő viselkedést is kijavíthat, Delta Smart Bundle nyakörv illesztőprogramként. A korrekció 10 impulzusszint, rezgés és hangerővel végezhető el.A galléron kívül 3 színborító - szürke, kék és piros, valamint 1 TAG Keep Away és Garmin Delta Canin is megtalálható.

Mit csinál a Garmin Delta Smart Bundle elektromos gallérja?

  • Gyűjtsd össze az adatokat és irányítsd a gallért a Garmin Canine segítségével
  • A TAGY Keep Away megakadályozza, hogy az állat bejusson a kiválasztott zónába - 1 TAG a csomagban
  • A Bark Limited észreveszi a ugatást és kijavítja
  • A gallér kínál rezgés korrekció, hang- és 10 impulzus szint
  • A fitness nyomon követés a kutya viselkedését is figyeli a távollétében
  • A Delta Smart Bundle gallér minden méretű kutyának és macskának alkalmas

A Delta Smart Bundle akkor is működik, ha nem vagy otthon

A Delta Smart Bundle nem csak aktív, hanem passzív funkciókat is képes kezelni. Lesz helyezze a vezeték nélküli érzékelők (úgynevezett "TAGY) Tartsa távol. A gallér korrekciót végez minden alkalommal, amikor az állat belép a zónába. A Bark Limited funkció újra felismeri a ugatást. Megkülönbözteti a ugatást más hangoktól és tudja, hogy kívánatos-e a ugatás (pl.g. amikor a kutya néz) vagy nemkívánatos. A nemkívánatos ugatás esetén javítás történik.

Erős társa

A kutya könnyen hozzá lehet férni a gallérhoz, mivel mindössze 41 g és 6,3 × 3,5 × 3,4 cm súlyú. A kompakt méretek ellenére a vevő erősen ellenáll a gallérnak, és képes kezelni az igényes működési feltételeket is. Plusz 10 m mélységig is merülhet - az eső nem akadályozza a képzést.A Delta Smart Bundle akkumulátor 3 hétig tart.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Kutyáknak
Kód:  SKGd036
Termékszám:  010-01548-03
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20