Oldal frissítése

Garmin Camper 780 MT-D

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Camper 780 MT-D

Szükséged van vezetés közben egy navigátorra, hogy ne téveszd el a letérőt? A(z) Garmin Camper 780 MT-D GPS navigáció a tökéletes megoldás. Pillanatok alatt kiszámítja a legrövidebb utat. Minden egyszerűen személyre szabható. Ez az ügyes GPS navigáció kifejezetten személyautók vezetői számára készült. Színes 6,95" méretű kijelzője és 1024 × 600 px maximális felbontása mosolyt fog csalni az arcodra. A kijelző gyorsan és pontosan reagál az érintésre, ráadásul erős napsütésben is olvasható marad. A(z) Garmin jelentősen megemelte az akksi kapacitását, ami jelenleg 1 óra. A térképeket tároló belső memória egyszerűen bővíthető egy Micro SD típusú memóriakártyával.

A(z) Garmin Camper 780 MT-D fontosabb jellemzői

  • Praktikus GPS személygépjárművek vezetői számára
  • Viszonylag nagyobb 6,95 " kijelző
  • Az akksi maximális kapacitása: 1 óra
  • Támogatott memóriakártya fajták: Micro SD
  • Telefonos Bluetooth kapcsolat
  • Térképfrissítések: Számítógépen keresztül
  • Európa és Magyarország térkép
  • Ingyenes élettartam szoftverfrissítés
  • Valós idejű közlekedési információk
  • Sávnavigációs asszisztens
  • 3D-s épületek

A(z) Garmin Camper 780 MT-D GPS navigáció gondoskodik a tökéletes eligazodásról

A(z) Garmin Camper 780 MT-D navigáció magában foglalja Magyarország térképét és a magyar nyelvű hangnavigációt is. Ezenfelül, jár hozzá Európa térkép is, így mindig tudni fogod merre jársz. A térképeket számítógépeden keresztül frissítheted. Mivel a navigációhoz ingyenes élettartam térképfrissítés jár, sose kell majd frissítést vásárolnod. A(z) Garmin Camper 780 MT-D navigáció ún. RDS TMC alkalmazása naprakész közlekedési információkkal szolgál.

A(z) Garmin Camper 780 MT-D különleges funkciói

A(z) Garmin Camper 780 MT-D bőséges kínálatában olyan érdekes funkciók is vannak, amelyek sokkal hasznosabbá teszik ezt a GPS-t. Az épületek 3D-s ábrázolása garantáltan segít az eligazodásban. A pontos helyzetünk mindig rendelkezésünkre áll. A Bluetooth segítségével az okostelefonnal is párosítható. Emellett sáv-asszisztenssel is ellátták.

Paraméterek

Méret

Szélesség 173 mm
Magasság 99 mm
Mélység 18 mm

Tömeg

Tömeg 544 g

Navigáció típusa

Rendeltetés Autó

Tulajdonságok

Kijelző mérete 6,95 " (17,65 cm)
Maximális felbontás 1024 × 600 px
Memóriakártya típusa Micro SD
Memóriakártya max. mérete 32 GB

Funkciók

Felszereltség Érintőképernyő
Funkciók Hangvezérlés, Cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), Sávváltás, Koordináták, 3D-s épületek, Élettartam térképfrissítés
Térképfrissítés módja Számítógépen keresztül
Közlekedési információk fogadása Rádióhullámok (RDS-TMC)

Térképek

Térképek Albánia, Andora, Belgium, Fehéroroszország, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Montenegró, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Horvátország, Írország, Island, Olaszország, Koszovó, Liechtenstein, Litvánia, Lettország, Luxemburg, Magyarország, Málta, Moldova, Monaco, Németország, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugal, Ausztria, Románia, Görögország, San Marino, Észak-Macedónia, Szlovákia, Szlovénia, Egyesült Királyság, Szerbia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Ukrajina, Vatikán

Lokalizáció

Jelentési nyelv Cseh
Felület nyelve Cseh

Hardver és szoftver

Kapcsolódás Bluetooth, WiFi
Kód:  SKG021b97
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15