Oldal frissítése

Garmin Approach S42 Rose Gold/Light Sand Silicone Band

3,0 1 értékelés
106 590 Ft

Garmin Approach S42 Rose Gold/Light Sand Silicone Band

Garmin Approach S42 Rose Gold/Light - okosóra a golf szerelmeseinek

A Garmin nemcsak a lelkes golfozók számára készítette a Garmin Approach S42 okosórát. Rengeteg praktikus funkciót és finomságot kínál a golfozóknak, így a handicapedet is javíthatod a segítségével. Az óra fém házában egy 1,2 hüvelykes kerek kijelző található, amelyet egy fém lünetta vesz körül. Ráadásul a kijelzőt tartós Corner Gorilla Glass 3 üveg védi. Amikor az órát okostelefonhoz csatlakoztatod, minden mért érték és egyébfontos információ a Garmin Connect alkalmazásban kerül tárolásra. A Garmin Approach karóra a Garmin Golf alkalmazással is összekapcsolható, ahol nagyszerű tippeket találhatsz a fejlődéshez, és akár golfversenyekhez is csatlakozhatsz. A beépített akkumulátor okosóra üzemmódban akár 10 napig is üzemel. Ha aktiválod a teljes GPS-követést, 15 órányi használatra számíthatsz. Az okosórát Bluetooth segítségével párosíthatod telefonoddal.

A Garmin Approach S42 Rose Gold/Light okosóra legfontosabb jellemzői

  • Férfiak és nők számára egyaránt alkalmas kialakítás
  • 1,2 hüvelykes kerek érintőképernyő (240×240 px) fém lünettával körülvéve
  • Bluetooth Smart csatlakoztathatóság
  • A pontos információkért használhatod a Garmin Connect alkalmazást, amely okostelefonnal párosítva tárolja a Garmin Approach S42 méréseit.
  • Az okosóra számos izgalmas funkciót kínál a golfozók számára, és képes csatlakozni a Garmin Golf alkalmazáshoz.
  • A női egészségügyi funkciók támogatása
  • Az óra képes mérni az alvás minőségét és hosszát
  • A beépített akkumulátor okosóra üzemmódban akár 10 napig, teljes GPS-követési üzemmódban pedig 15 órán át tartja üzemben az órát.
  • Gorilla Glass 3 védőüveg biztosítja a kényelmes kezelhetőséget és a kijelző maximális védelmét
  • A Garmin Approach S42 5 ATM-ig vízálló.
  • A párosítás után az óra kijelzőjén megtekintheted az okostelefonról érkező értesítéseket.
  • Az óra számos sportmóddal és animált edzéssel rendelkezik.
  • Pontos helymeghatározás GPS-szel

Intuitív vezérlés és nagyszerű testreszabhatóság

A kerek 1,2 hüvelykes kijelzőn jobban láthatod az összes szükséges információt. A Connect IQ letölthető tartalommal gyorsan és egyszerűen testre szabhatod az óra számlapját és számos belső funkciót. A Garmin okosóra minden golfrajongónak tetszeni fog, de számos funkciójával és sportmódjával mindenki másnak is örömet okoz. Könnyedén testre szabhatod az órád megjelenését az igényeidhez vagy ízlésedhez a QuickFit rögzítési rendszerrel működő gyorsan cserélhető szíjakkal.

Okos funkciók golfozóknak

Egy okosóra, mint golfasszisztens és mentor? A Garmin Approach S42 segítségével ez valósággá válik. Az órán belül egy virtuális caddie-t találsz, aki az általad általában megütött távolság alapján megfelelő ütőt ajánl. A Caddie még a szél sebességét és irányát is figyelembe veszi. A Garmin okosóra 42 000 térképet tartalmaz a világ golfpályáiról, és ingyenes frissítéseket a leggyakrabban játszott pályákhoz. Egyéb érdekességek a golfozók számára:

  • Green View - ezzel a praktikus funkcióval a pályán elfoglalt helyedről megtekintheted a green tényleges alakját, és még az aktuális pozíciódat is megjelölheted, hogy a távolságot a lehető legpontosabban meg tudd határozni.
  • Precise Green - az alapos és jól átgondolt ütés megkönnyítése érdekében gyorsan megtekintheted a green kezdetét, közepét és végét.

    A Garmin Approach S42 okosóra alkalmas sportolásra és társasági életre egyaránt

    Az óra elegáns és prémium kivitelével tűnik ki. Számíthatsz rá igényes sporttevékenységek és színházlátogatások esetén is. Ha a Garmin Approach S42-t Blutooth-on keresztül párosítod telefonoddal, értesítést kapsz a bejövő üzenetekről, e-mailekről és a különböző alkalmazásokból érkező értesítésekről. Minden sportoló örülni fog a különböző fizikai tevékenységek profiljainak és a napi mozgási sebességet figyelő funkciónak. A folyamatos pulzusmérést egy továbbfejlesztett, kiváló minőségű érzékelő biztosítja. A vér oxigéntelítettségi szintjét is képes mérni. A Garmin Approach S42 beépített akkumulátora 10 napig tart ki okosóra üzemmódban, és akár 15 órán át, ha bekapcsolod a teljes GPS-követési módot. Az AutoShot funkciót minden golfozó nagyra fogja értékelni. Ez magában foglalja az ütés hosszának automatikus mérését, amikor párosítod a Garmin órát az érzékelőkkel, és rögzíti a használt ütőt is. Az Approach S42 és a Garmin Golf párosításával értékes információkat kaphatsz fejlődésedről, és még ranglistákon és versenyeken is részt vehet.

    A Garmin Approach S42 vezeti a személyes edzésnaplódat

    Ha a Garmin Approach S42-t Bluetooth-on keresztül párosítod a Garmin Connect mobilalkalmazással, a rögzített tevékenység automatikusan átkerül a személyes edzésnaplódba, így átfogó értékelést kapsz. Az egyes értékek egyértelmű grafikonok formájában jelennek meg, beleértve az edzéshatás és az ajánlott regenerálódási idő megjelenítését.

    Garmin Approach S42 Rose Gold/Light okosóra

    Garmin S42 QuickRelease gyorskioldó szíjak használata

    A QuickRelease mechanizmussal ellátott cserélhető szíjak lehetővé teszik, hogy a Garmin Approach S42 okosóra megjelenését a stílusodhoz igazítsd. Egyszerűen távolítsd el a szíjat a fül elcsúsztatásával, és helyezz be egy másikat. Szilikon, bőr vagy fém szíjak többféle színben kaphatók.

    Garmin Approach S42 Rose Gold/Light okosóra

    Connect IQ Store

    A nyílt Connect IQ platformot harmadik féltől származó fejlesztői alkalmazásokhoz tervezték, így új alkalmazásokat fedezhetsz fel és tölthetsz le, amelyek segítségével a Garmin Approach S42 okosórát saját igényeidhez igazíthatod. Rendelkezésre állnak stílusos órák, fitneszalkalmazások, online zenei platformok, praktikus eszközök, szórakoztató játékok stb.


    Paraméterek

    Rendeltetés és kompatibilitás

    Rendeltetés Női
    Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS

    Kijelző

    Számlap alakja Kerek
    Kijelző mérete 1,2 "
    Kijelző felbontása 240 x 240 px
    Kijelző típusa Transzflektív MIP
    Üveg Kémiailag edzett

    Kivitel és tartósság

    Óratok mérete 43,4 mm
    Tok anyaga Műanyag
    Tok színe Bézs
    Vízállóság 50 m (5 ATM)
    Vezérlés módja Kombinált
    Tömeg 43 g

    Csatlakozás és érzékelők

    Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, GPS
    Szenzorok és hardver Gyorsulásmérő, Giroszkóp

    Funkciók

    Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Golf
    Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Tevékenység észlelése, Távolság, Sebesség, Tempó
    Egészségügyi funkció Alvásfigyelés , Mozgás emlékeztető
    Smart funkciók Mobil keresése, Időjárás előrejelzés, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper
    Hely és útvonal követése GPS használat
    Speciális tevékenység funkció Golf funkciók

    Értesítések és hívások

    Értesítés a telefonról Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, Naptár, E-mail

    Software

    Óra operációs rendszere Saját gyártói operációs rendszer

    Szíj

    Strap colour Bézs
    Szíj anyaga Szilikon
    Cserélhető pánt IGEN
    Csukló min. kerülete 10,6 cm
    Csukló max. kerülete 17,6 cm
    Csatlakoztatás típusa 20mm Quick Release

    Üzemidő és tárhely

    Max. akkumulátor üzemidő 240 óra (10 nap)
    Átlagos akkumulátor üzemidő 15 óra (0,63 nap)

    A csomag része

    Csomag része Töltőkábel

    Márka/modell

    Márka Garmin
    Modellsorozat Approach
    Modell S42
    Kód:  PPS4203
    Jótállás: 24 hónap
    Termékszám:  010-02572-02
    Linkek: Gyártó honlapja:

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB15