Oldal frissítése

Gardena SILENO minimo 250

4,4 8 értékelés
257 890 Ft

Gardena SILENO minimo 250

A Gardena SILENO legalább 250 robotfűnyíró könnyedén lekaszál akár 250 m2 füvet. Az intelligens CorridorCut rendszernek és a SensorControlnak köszönhetően a robotfűnyíró képes kezelni a nagyon keskeny járatokban vagy szűk sarkokban lévő növényzetet, és intelligensen felméri, mikor szükséges a gyep nyírása. A fűnyíró beállítása nagyon egyszerű, a rendszer végigvezet a beállításon, majdelkészíti a szükséges kaszálási tervet. A Gardena SILENO minimo 250 robotfűnyíró Bluetooth-on keresztül kényelmesen irányítható akár 10 m távolságból is.

A Gardena SILENO minimo 250 robotfűnyíró főbb jellemzői

  • Gardena robotfűnyíró 250 m2-ig terjedő területek kezelésére alkalmas

    Ideális kicsi, illetve összetett gyepek számára
    A Gardena SILENO minimo 250 időjárásálló
    Legfeljebb 35%-os lejtő kezelésére alkalmas
    A Gardena robotfűnyíró töltési ideje 60 perc
    Átlagos kaszálási idő töltésenként 65 perc

Gardena SILENO minimum 250 - könnyű munka, remek eredménnyel

A robotfűnyíró beállítása nagyon egyszerű. A gyep méretének és a kaszálás idejének megadása után az eszköz kiszámítja a kaszálási tervet, és annak megfelelően működik. A kaszálási terv módosítható. Ha a kaszálás befejeződött, a fűnyíró magától visszatér a töltőállomásra. A kényelem kaszálás után sem ér véget. Egyszerűen locsolj vizet a Gardena SILENO minimo 250 -re egy tömlőből,és távolítsd el a fűdarabokat és egyéb szennyeződéseket.

Első a biztonság

Annak érdekében, hogy a robotfűnyíró ne menjen oda, ahova nem kellene, be kell szerelni egy határoló vezetéket. Ez biztosítja, hogy a gép csak az általad meghatározott terület gondozza. A Gardena a SILENO minimo 250 robotfűnyírót rendkívül érzékeny érzékelővel látta el, amely megakadályozza az ütközéseket. Ha a fűnyíró megemelkedik, a kések azonnal leállnak. A Gardena robotfűnyíró miatt nem kellaggódnod. A Gardena SILENO minimo 250 PIN-kóddal van felszerelve, amely védelmet nyújt a tolvajok ellen.


Paraméterek

Akkumulátor

Működési idő 65 perc (1,08 óra)
Töltési idő 75 perc (1,25 óra)
Akkumulátorok száma 1
Akkumulátor kapacitása 2,1 Ah

Műszaki specifikációk

Tömeg 6,1 kg
Szélesség 16 cm
Kések száma 3
Max. ajánlott terület 250 m2
Max. emelkedési szög 25 %
Minimális vágási magasság 20 mm
Maximális vágási magasság 45 mm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Mobilalkalmazás
Csatlakozás Bluetooth
Zónakijelölés módja Határoló vezeték
Váz anyaga Műanyag

Biztonsági védelem

Biztonsági funkciók és jellemzők PINem védelem, Emelésgátló érzékelő, Dőlésérzékelő

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  GARD529
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  970462807
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20