Oldal frissítése

Gardena SILENO Life 750

5 2 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
411 890 Ft

Gardena SILENO Life 750

A Gardena SILENO life 750 robotfűnyíró zökkenőmentesen végzi el egy akár 750 m2-es terület fűnyírását. A kaszáláshoz 3 forgó acéllapátot használ, 22 cm munkaszélességgel, amelyek 5 cm magasságig le tudják vágni a füvet. A Gardena SILENO life 750 nagyon csendes, 58 dB zajszintnek örvend. A praktikus programozási asszisztensnek köszönhetően csak a gyep méretét kell beállítanod, és a fűnyíró azonnal üzemkész. A kiváló minőségű kivitelezésnek köszönhetően a fűnyíró mindenféle időjárásban problémamentesen használható, és értékelni fogod az egyszerű karbantartást is. A továbbfejlesztett navigációs rendszernek köszönhetően a Gardena SILENO life 750 robotfűnyíró megbízhatóan kaszál keskeny és nehezen elérhető területeket is.

A Gardena SILENO life 750 robotfűnyíró fő jellemzői

  • A Gardena SILENO life 750 fűnyírót maximum 750 m2-es területekhez tervezték
  • Állítható vágási magasság 2-5 cm
  • Ellenáll a kedvezőtlen időjárásnak
  • 35% -os emelkedésig képes kezelni a lejtőket
  • A Gardena SILENO life 750 nagyon csendesen működik
  • Praktikus emelésgátló érzékelő
  • Gardena SILENO life 750 robotfűnyíró programozható
  • A SILENO life fűnyíró töltési ideje 60 perc
  • Automatikus visszatérés a töltőállomásra
  • Robot fűnyíró Gardena SILENO life 750 3 acél pengével rendelkezik, amelyek vágási szélessége 22 cm
  • 200 m hosszúságú határoló vezeték + 300 × bilincs
Erőteljes robotfűnyíró

Ideális közepes méretű gyepekhez

A Gardena SILENO life 750 gondoskodik a közepes méretű és összetett gyepek alapos kaszálásáról 750 m2 alapterületig. A füvet teljesen automatikusan és egyenletesen vágja le, anélkül, hogy csúnya csíkok maradnának. A Gardena SILENO life 750 robotfűnyíró könnyedén képes kezelni a keskeny folyosókat és a szűk járatokat.

csendes működés

A Gardena SILENO life 750 robotfűnyíró nagyon csendes

Működés közben a Gardena SILENO life 750 robotfűnyíró nagyon alacsony zajszinttel, mindössze 58 db (A) értékkel működik, ami fele a többi gyártó modelljei hasonló értékének. A csendes működésnek köszönhetően a Gardena SILENO life 750 nem zavar a pihenésben vagy a kertészkedésben.

Továbbfejlesztett navigációs rendszer

Továbbfejlesztett navigációs rendszer a Gardena SILENO life 750-hoz

A CorridorCut funkciónak köszönhetően a Gardena SILENO life 750 robotfűnyíró gond nélkül levágja a keskeny járatokat és a vak végeket is. Ha a navigációs érzékelők észlelik az út végét, a robotfűnyíró automatikusan megfordul, és folytatja a fűnyírást az ellenkező irányban.

Gyors és egyszerű telepítés

Gyors és egyszerű telepítés

A programozási asszisztens segítségével egyszerűen megadhatod a gyep méretét és a kívánt kaszálási időt, és az asszisztens ezután automatikusan elkészíti a fűnyírási tervet, amely szerint a Gardena SILENO life 750 robotfűnyíró működni fog. A fűnyírási terv szükség esetén módosítható. Kaszálás után a robot visszatér a töltőállomásra.

Sensor Control

Sensor Control

A Gardena SILENO life 750 robotfűnyíró modell intelligens Sensor Control rendszerrel van felszerelve, amely automatikusan a fű növekedésének intenzitása szerint állítja be a kaszálási időt.

minden időjáráshoz ideális

A SILENO life 750 robotfűnyíró minden időjáráshoz ideális

A Gardena SILENO life 750 robotfűnyíró rossz időben is gond nélkül elvégzi a dolgát. Függetlenül attól, hogy felfelé vagy lefelé kaszál, esőben vagy napsütésben, a gyep mindig tökéletes lesz.

Vágás helyben és spirálban

Vágás helyben és spirálban

Az alapos fűnyírás biztosítása érdekében a nehezen elérhető helyeken, például trambulin vagy kerti bútorok alatt a Gardena SILENO Smart life 750 praktikus funkciókat kínál a helyszíni vagy spirális kaszáláshoz.

intelligens fagyérzékelő

A Gardena SILENO life 750 robotfűnyíró intelligens fagyérzékelővel rendelkezik

A Gardena SILENO life 750 robotfűnyíró intelligens érzékelővel van felszerelve, amely érzékeli a fagypont közelében lévő hőmérsékletet, és felfüggeszti a kaszálás ütemezését a gyep védelme érdekében.

könnyen karbantartható

A Gardena SILENO life 750 fűnyíró könnyen karbantartható

A különleges kialakításnak köszönhetően kaszálás után megtisztíthatod a Gardena SILENO life 750-at úgy, hogy egyszerűen vizet permetezel rá a kerti tömlőből. Ennek köszönhetően könnyedén és gyorsan eltávolíthatod a szennyeződéseket, a port és a maradék füvet a házból, a késekből és a kerekekből.

biztonságos működés

Maximális biztonságos működés

Ajánlott a határoló vezeték telepítése, amely rugalmasan megakadályozza, hogy a fűnyíró olyan területekre is eljusson, ahová nem lenne szabad. Ez biztosítja, hogy a készülék csak a kijelölt területen dolgozzon. A Gardena robotfűnyíró rendkívül érzékeny ütközésérzékelővel rendelkezik, hogy elkerülje a baleseteket. Ha a Gardena SILENO life 750 gépet felemeled, a kések azonnal leállnak.



Paraméterek

Akkumulátor

Működési idő 65 perc (1,08 óra)
Töltési idő 60 perc (1 óra)
Akkumulátorok száma 1
Akkumulátor kapacitása 2,1 Ah
Akkumulátor feszültség 18 V

Műszaki specifikációk

Tömeg 8,3 kg
Szélesség 22 cm
Kések száma 3
Max. ajánlott terület 750 m2
Max. emelkedési szög 35 %
Minimális vágási magasság 20 mm
Maximális vágási magasság 50 mm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Mobilalkalmazás
Csatlakozás Bluetooth
Zónakijelölés módja Határoló vezeték
Váz anyaga Műanyag

Biztonsági védelem

Biztonsági funkciók és jellemzők PINem védelem, Emelésgátló érzékelő, Dőlésérzékelő

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  GARD076
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  15101-32
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05