Oldal frissítése

Gardena SILENO city 600m2

Ingyenes
szállítás boltjainkba
347 790 Ft

Gardena SILENO city 600m2

A Gardena SILENO city 600 robotfűnyíró ideális a közepes méretű kertek karbantartására 600 m2-ig. 3 forgatható acélkéssel, 16 cm vágási szélességgel vágja a füvet 5 cm magasságig. A Gardena SILENO city 600 nagyon csendes, 57 dB-es hangerővel működik. A praktikus programozási asszisztensnek köszönhetően csak állítsd be a gyepméretet, és a fűnyíró azonnal használatra kész. A Gardena SILENO city 600 minden időjárási körülmények között gond nélkül használható, és az egyszerű karbantartást is értékelni fogod.

Gardena SILENO city 600 robotfűnyíró főbb jellemzői

  • Automatikus visszatérés a töltőállomásra
  • Állítható vágási magasság 2-5 cm között
  • A Gardena SILENO city 600 robotfűnyíró 3 acélkéssel rendelkezik, 16 cm-es vágási szélességgel
  • Ellenáll a kedvezőtlen időjárási körülményeknek
  • A Gardena SILENO city 600 robotfűnyírót 600 m2-ig terjedő területekre tervezték
  • 35%-os lejtőkkel is megbirkózik
  • A Gardena SILENO city 600 robotfűnyíró nagyon csendes működése
  • Praktikus felemelésgátló érzékelő
  • Gardena SILENO city 600 robotfűnyíró programozható vágási idővel
  • A SILENO city töltési ideje 75 perc
  • Átlagos fűnyírási idő töltésenként 65 perc
  •  150 m kerítéshuzal + 200× bilincs
Sečení plochy až 500 m2

Ideális kevésbé igénybevett füves területekhez

A Gardena SILENO city 600 gondoskodik a kisebb és kevésbé zegzugos, legfeljebb 600 m2-es gyepfelületek alapos nyírásáról. Teljesen automatikusan és egyenletesen nyír, nem hagy csúnya csíkokat. A Gardena SILENO city 600 robotfűnyíró szűk folyosókkal és szűk átjárókkal is gond nélkül boldogul.

Tichý provoz

A Gardena SILENO city 600 nagyon csendes működése

Működés közben a Gardena SILENO city 600 robotfűnyíró nagyon alacsony, mindössze 57 db(A) zajszinttel működik, ami fele a többi modell zajszintjének. A csendes működésnek köszönhetően a Gardena SILENO city 600 nem zavar pihenés vagy kertészkedés közben.

Vylepšený navigační systém

Gardena SILENO city 600 továbbfejlesztett navigációs rendszere

A CorridorCut funkciónak köszönhetően a Gardena SILENO city 600 robotfűnyíró gond nélkül kezeli a szűk átjárókat és még a zsákutcákat is. Ha a navigációs szenzorok az út végét érzékelik, a Gardena SILENO city 600 robotfűnyíró automatikusan megfordul és az ellenkező irányba halad tovább.

Gyors és egyszerű telepítés

Gyors és egyszerű telepítés

A programozási asszisztens segítségével egyszerűen tápláld be a gyep méretét és a kívánt fűnyírási időt, és az asszisztens automatikusan elkészíti a Gardena SILENO city 600 fűnyírási ütemtervét. A kaszálási terv szükség esetén módosítható vagy kiigazítható. Amikor a Gardena SILENO city 600 befejezi a fűnyírást, visszatér a töltőállomásra.

Érzékelő vezérlés

Sensor control

A Gardena SILENO city 600 robotfűnyíró intelligens Sensor Control rendszerrel van felszerelve, amely automatikusan beállítja a vágási időt a fű növekedésének intenzitása szerint.

Do každého počasí

A SILENO city 600 robotfűnyíró ideális minden időjárási körülményhez

A Gardena SILENO city 600 robotfűnyíró gond nélkül végzi a munkáját, még rossz időjárási körülmények között is. Akár lejtőn vagy emelkedőn halad, akár esik, akár fúj, a gyep mindig tökéletesen lesz nyírva.

Helyben és spirálban történő kaszálás

Helyben és spirálban történő kaszálás

A Gardena SILENO city 600 a nehezen hozzáférhető helyeken, például a trambulin vagy a kerti bútorok alatt végzett alapos fűnyírás érdekében praktikus funkciókat kínál a helybeni vagy spirális fűnyíráshoz.

Chytrý senzor mrazu

SILENO city 600 robotfűnyíró intelligens fagyérzékelővel

A Gardena SILENO city 600 robotfűnyíró intelligens szenzorral van felszerelve, amely képes érzékelni a fagyponthoz közeli hőmérsékletet, és a gyep védelme érdekében szünetelteti a fűnyírási menetrendet.

Snadná údržba

A Gardena SILENO city 600 egyszerű karbantartása

Különleges kialakításának köszönhetően a Gardena SILENO city 600 minden kaszálás után egyszerűen a kerti tömlővel, vízzel permetezve tisztítható. Ezáltal a burkolat, a kések és a kerekek gyorsan és egyszerűen megszabadulnak a szennyeződésektől, portól és fűmaradványoktól.

Bezpečný provoz

Maximálisan biztonságos működés

A határolókábellel rugalmasan kijelölheted a Gardena SILENO city 600 biztonságos mozgási területét, megakadályozva a virágágyások és egyebek károsodását. Az érzékeny érzékelők megvédik a robotot az akadályokkal való ütközésektől is. A fűnyíró felemelésekor a kések a sérülések elkerülése érdekében azonnal leállnak.



Paraméterek

Akkumulátor

Működési idő 65 perc (1,08 óra)
Töltési idő 75 perc (1,25 óra)
Akkumulátorok száma 1
Akkumulátor kapacitása 2 Ah
Akkumulátor feszültség 18 V

Műszaki specifikációk

Tömeg 7,3 kg
Szélesség 16 cm
Kések száma 3
Max. ajánlott terület 600 m2
Max. emelkedési szög 35 %
Minimális vágási magasság 20 mm
Maximális vágási magasság 50 mm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Mobilalkalmazás
Csatlakozás Bluetooth
Zónakijelölés módja Határoló vezeték
Váz anyaga Műanyag

Biztonsági védelem

Biztonsági funkciók és jellemzők PINem védelem, Emelésgátló érzékelő, Dőlésérzékelő

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  GARD659
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  970450607
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10