Oldal frissítése

Gardena Öntözésvezérlés 4040 moduláris Comfort

Gardena Öntözésvezérlés 4040 moduláris Comfort

A Gardena 4040 moduláris Comfort öntözésvezérlő kifejezetten a nagyobb GARDENA Sprinklersystem típusú öntözőrendszerek automatikus vezérlésére szolgál. Használata különösen akkor ideális, ha nincs elegendő víz a teljes rendszer egyidejű működtetéséhez. Ráadásul az öntözésvezérlés biztosítja a független és optimális öntözést, mivel képes igazodni az egyes területek növényeinek különböző vízigényéhez. Úgy tervezték, hogy 4 öntözőszelepet lehet hozzá csatlakoztatni, ami akár 12 szelepig bővíthető, ahol minden egyes szelepen akár 4 programot lehet beállítani. Az öntözési napokat és ciklusokat külön-külön is kiválaszthatod, és az öntözési időtartam 1 perctől 4 óra 59 percig állítható be. Az öntözés manuálisan is aktiválható.

A Gardena 4040 moduláris Comfort öntözésvezérlés fő jellemzői

  • Vezérlés öntözőrendszerhez
  • Nagyobb öntözőrendszerek automatikus vezérlésére tervezték
  • Lehetővé teszi a kert független és optimális öntözését
  • 4 öntözőszelep csatlakoztatásához, változattal bővítési lehetőséggel 12 szelepig
  • Beállíthatók az öntözési napok és ciklusok, valamint az öntözési idő
  • Nagyon könnyen beállítható és programozható
  • A Gardena 4040-et a házban és kültéren is lehet telepíteni
  • Színváltozat: fekete

Nagyon könnyen beállítható

A Gardena 4040 moduláris Comfort berendezés beállítása a felhasználói kézikönyv segítségével nagyon könnyű. A főcsatornán keresztül csatlakoztatható, így a szivattyú alternatív vízforrásként irányítható. Az öntözésvezérlést a házon belül és a ház falán kívül is telepítheted. A Gardena 4040 moduláris Comfort rendszernek köszönhetően még akkor is megbízhatóan megöntözheted a kertedet, ha nem vagy otthon.

Paraméterek

Öntöző típusa

Öntöző típusa Kiegészítők

Tulajdonságok

Leszúrótüskén nem
Funkciók Több öntöző is csatlakoztatható
Kód:  GARD238
Termékszám:  1276-27
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20