Oldal frissítése

ZEISS VR ONE Plus

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ZEISS VR ONE Plus

A Zeiss VR ONE Plus egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy megtapasztald az első lépéseket a virtuális valóság világában. Könnyű designja és 100%-os pontossága ideális társ a videók, játékok és a kibővített valóság számára. Töltsd le virtuális valóság alkalmazások százait és szórakozz velük órákon keresztül. Csak csatlakoztasd a mobiltelefonodat egy headsethez.

Legfontosabb jellemzői

  • éles képek a középtől a szélig
  • beállításra nincs szükség
  • a vényköteles szemüvegekkel való használatra is alkalmas

Virtuális valóság mindenki számára

A legkorszerűbb optikai tervezési és precíziós ZEISS lencsék lehetővé teszik a maximális magával ragadó vizuális élményt. A ZEISS VR ONE Plus támogatja az intelligens telefonokat 4,7-5,5" képátlóval. A szemüveget fejhallgatóval együtt is használhatod.


Műszaki adatok:
Optika:
ZEISS
Kompatibilis készülékek:
4,7 "- 5,2" képátlós készülékek

Kód:  ZEIS01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10