Oldal frissítése

Youtubers Life 2 - PS4

Youtubers Life 2 - PS4

Youtubers Life 2 - PS4

Egy szokatlan élmény

Szeretnéd kipróbálni egy YouTuber életét, de még sosem volt bátorságod elindítani egy igazi csatornát, és aktívan megmutatni magad és a körülötted lévő világot? Próbáld ki magad a Youtubers Life 2 PS4-ben, egy szimulátorban, amely ízelítőt ad abból, hogy milyen is egy feltörekvő sztárnak lenni.

Youtubers Life 2 - PS4

Ismerd meg a sztárok életét a Youtubers Life 2 PS4-ben

Működj együtt az iparág fontos személyiségeivel. Ismerd meg a magánéletüket. Indulj velük kalandos utakra, és indítsd el a segítségükkel jelentős kezdeti potenciál nélküli, fiatal csatornádat.

Youtubers Life 2 - PS4

Fedezd fel a játék világát

Célozd meg a hatalmas város utcáit. Készíts videókat az utcákon. Készíts fényképeket az egyes lakókkal, és keress titkos helyeket, ahová még senki sem nézett be az Youtubers Life 2 PS4-ben. Végül is a felfedezés az, ami beindíthatja a karrieredet. De mindenekelőtt, érezd jól magad.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Szimulátor

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 4
Licenc Doboz

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2022
A kiadás hónapja Március

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX1254
Termékszám:  5016488138871

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05