Oldal frissítése

YO-KAI WATCH 2: Psychic Specters - Nintendo 3DS

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

YO-KAI WATCH 2: Psychic Specters - Nintendo 3DS

YO-KAI WATCH 2: Psychic Specters

Szálljon fel a Hexpress vonatra és fedezze fel az olyan új helyekwet, mint például a Yo-kai Vidámparkot, a forró forrásokat és a Kabuki színházakat. 

YO-KAI WATCH 2: Psychic Specters

Az érintőképernyő használata, használata erős támadások Soultimate, tisztít elátkozott Yo-kai és meggyógyítja őket.

YO-KAI WATCH 2: Psychic Specters

Frakciók közötti harcok

Építse fel a Yo-kai Watch órája segítségével a Yo-kai siker csapatot és harcoljon a szemtelen Yo-kai szereplőkkel szemben, oldja meg a környező emberek problémáit és állítsa le a polgárháborút a Yo-kai ellenséges frakciói között. 

YO-KAI WATCH 2: Psychic Specters

Fedezze fel Springdale-t

Látogasson el a Springdale városkába, ahol új kalandokkal találkozhat. Több mint 350 új és már ismert Yo-kai-val barátkozhat, akik mindegyike egyedi megjelenéssel, személyiséggel és Soultimate támadással rendelkezik.  

YO-KAI WATCH 2: Psychic Specters

Szórakoztató tevékenységek

A játék sok küldetést és tevékenységet tartalmaz, mint például a kerékpárversenyeket, Gate Globes, Baffle Boards és egyéb mást.

YO-KAI WATCH 2: Psychic Specters

Menjen vissza az időbe, fedezze fel a Yo-kai Watch titkait, és találkozzon a klasszikus Yo-kai-val, aki 60 évvel ezelőtt létezett.

YO-KAI WATCH 2: Psychic Specters

Attól függően, hogy a változat a játék barátkozni más Yo-kai.

YO-KAI WATCH 2: Psychic Specters

Online játék a barátokkal

Most először a játékosok online beválthatják Yo-kai érmeiket és létrehozhatnak egy tetszőleges csapatot, a kedvenc Yo-kai szereplőikkel, amellyel később kihívhatják barátaikat egy teljes értékű multiplayer módban. Akár nyernek vagy veszítenek, Battle Point-okat kapnak, amelyek segítségével tárgyakat vehetnek a hivatalos BP boltban. Ezen tárgyak segítenek a bebörtönzött Yo-kai-k felszabadításában. Ez az egyedülálló harci rendszer támogatja a barátságos és tisztességes multiplayer játék élményt minden korosztályú és tudású játékos számára. 

Paraméterek

Műfaj

Műfaj RPG

PEGI Értékelés

Korhatár 10 éves kortól

Verzió

Platform 3DS - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Platform Nintendo 3DS / 2DS
Kód:  MU117
Termékszám:  045496475840
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20