Oldal frissítése

Xiaomi Daydream VR

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xiaomi Daydream VR

A látogatónak nem kell többé álmodoznia külföldi országokról, amikor könyvet olvas. És már a tv képernyőt nézve sem kell ábrándoznia. Most mindezt első kézből átélheti, köszönhetően a megfizethető Xiaomi Daydream VR szemüvegnek.  Csak helyezze fel ezt a VR b Ryle szemüveget, és adja át magát azonnal a 3D csodálatos világának, anélkül, hogy kilépne az otthonából. 

Legfontosabb jellemzők

  • Kényelmes VR szemüveg ellenállhatatlan dizájn
  • A telefon csatlakoztatás USB-C kapcsolaton keresztül
  • 103° látószög 38 mm-es lencsével
  • Full HD
  • 1600 Hz-es frissítési sebesség és csak 16 milliszekundum késleltetés
  • Gyorsulásmérő, hattengelyes mozgásérzékelő és giroszkóp közvetlenül a szemüvegben
  • Különleges illesztőprogram a virtuális világhoz
  • Hozzáférés több tucat játékhoz és több száz videóhoz a MIUI VR platformon keresztül

Hagyja magát, hogy a szemüveg egy másik világba repítse

A szemüveget sehova sem kell bedugni, a szemüveg képe az USB-C porton keresztül csatlakoztatott telefonból jön. Helyezze be a telefont, és elvarázsolja a Xiaomi által készített alkalmazás. Mindegy, hogy játékok vagy videók, élvezni fogja a finom Full HD felbontást, ami minden részletében megmutatja Önnek a virtuális világot. Közvetlenül a telepítés után rá fog csodálkozni a széles látószögre, amely két 38 mm-es objektív szemüvegből áll. Ez 103 fokos látószögnek felel meg. Összehasonlítva más szemüvegekkel, ez a modell 1600 Hz-es frissítési sebességgel és csak 16 milliszekundum késleltetéssel rendelkezik. Ne aggódjon, ez a szemüveg nem fog émelygést okozni Önnek, mint az olcsóbb változatok. 

Ne csak nézze a virtuális valóságot, tapasztalja is meg

Az ergonomikus szemüveget meghatározza a kényelem. A puha párnázott fejpánt biztosítja, hogy a szemüveg ne nyomja sehol a fejét de elkényeztesse. Minden szükséges érzékelő, például a gyorsulásmérő, a hattengelyes mozgásérzékelő és a giroszkóp megtalálható közvetlenül a szemüvegben. A szemüveggel kap egy különleges irányítót, amiben el van rejtve egy mozgásérzékelő, giroszkóp, gyorsulásmérő és magnetométer. A szemüveg Bluetooth vezeték nélküli technológiával kommunikál. Ne csak nézze a virtuális valóságot, hanem tapasztalja is meg. 

Új élmény minden napra

Ahhoz, hogy a virtuális élmény kifogyhatatlan legyen a Xiaomi cég megalkotta a MIUI VR platformot, ahol Ön számtalan alkalmazást, játékot és videót talál ezekhez a szemüvegekhez. Jelenleg több mint három tucat játék és alkalmazás, valamint fél ezer panoráma film elérhető, és ez a kínálat folyamatosan bővül. 

 
Kód:  XIAOM1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15