Oldal frissítése

Xbox Series X + Far Cry 6

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xbox Series X + Far Cry 6

Pillanatnyilag 1 (egy) darabra korlátozzuk az egy vásárló számára eladható darabszámot az Xbox Series X modellekből, mivel igyekszünk a lehető legtöbb vásárló igényeit kielégíteni. Köszönjük a megértést.


Xbox Series X játékkonzol - minden idők legerősebb Xbox konzolja

Bemutatjuk az Xbox Series X-et, minden idők leggyorsabb és legerősebb konzolját. A hozzád hasonló konzoljátékosok generációja számára készült. Ismerd meg az Xbox Series X-et.


12

Teraflopos teljesítmény

4K

Valóban használt felbontás

120 FPS

Képkocka sebesség

1 TB SSD

Villámgyors meghajtó




Az Xbox Series X-et sebességre és teljesítményre tervezték

Ipari kialakításának köszönhetően az Xbox Series X négyszer nagyobb számítási teljesítménnyel rendelkezik, mint az Xbox One X, ráadásul hihetetlenül csendes és hatékony. Az Xbox Series X függőlegesen vagy vízszintesen is elhelyezhető. Akár 4K felbontásban is játszhatsz, 120 kép/mp sebességgel. 8K felbontásra is kész a jövőben.

Xbox Series X

Teljesítmény, sebesség és kompatibilitás

Az új Xbox Series X egy alapjaitól újratervezett hardvert használ, amelyet az AMD vezérletével gyártottak. A 12 TFLOP szintű teljesítmény és a kompatibilitás a játékok négy generációjával a legfontosabb előnyök között szerepel.

Xbox Series X

Az Xbox Series X hatékony hűtése

A párhuzamos hűtés teljesen innovatív architektúrája nagyszerű játszhatóságot és kiváló grafikai hűséget biztosít. A három elsődleges légáram a hőterhelést több áramra osztja, hogy jobban szabályozza az Xbox Series X konzol belső hőmérsékletét.

Xbox Series X

Az Xbox Series X egyedi belső elrendezése

Az Xbox Series X az első konzol, amely innovatív alaplap particionálási megoldással rendelkezik. Ez lehetővé teszi a komponensek egyenletes hőterhelésének szabályozását, ami magasabb teljesítményhez vezet.



Az Xbox Series X konzol kompromisszumok nélküli tárhelye

Az Xbox Series X bővítőkártyája egy speciális belső SSD-t replikál, és bőséges helyet kínál nagy sebességű játékok tárolására. Az 1 TB-os kártyát közvetlenül a konzol hátulján lévő dedikált portba lehet helyezni.



Az Xbox Series X-hez optimalizálva

Az Xbox Series X fejlesztőkészlet használatával létrehozott játékokat úgy tervezték, hogy kihasználják az új Xbox Series X konzol egyedülálló képességeit. A modern hardverek maximális potenciálját példaértékűen fogja kihasználni, így a legjobb játékokat 4K felbontásban és akár 120 FPS képkocka sebességgel élvezheted.

Az Xbox X-en játékok kiemelkedő készletével játszhatsz

Új vezeték nélküli kontroller

Élvezd az Xbox Seris X vezeték nélküli kontrollerének továbbfejlesztett mintázatú felületét és javított geometriáját a kényelmesebb játék érdekében. A texturált fogantyúknak és a hibrid irányított vezérlésnek köszönhetően már egyetlen célt sem fogsz elvéteni. Könnyedén rögzíthetsz és megoszthatsz tartalmat, vagy villámgyorsan párosíthatod a vezérlőt a számítógépekkel és a mobil eszközökkel. Élvezd az új Xbox X-et!


Paraméterek

Platform

Platform Xbox Series

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás 3,5 mm Jack (a vezérlőn), LAN (Ethernet) , HDMI out, USB-A, USB-C (a vezérlőn)

Kapacitás

Tárhely mérete 1 024 GB
Tárhely típusa SSD

Tulajdonságok

Konzoltípus Tévéhez
4K játék támogatás Natív 4k

Meghajtó / memória slot

Mechanika / slot típusa Blu-ray (4K)

Verzió

Verzió Xbox Series X

Csomag tartalma

Csomag tartalma Konzol, 1 db kontroller, Játék (dobozos), HDMI kábel, Tápkábel
Játékok/licencek a csomagban Far Cry 6
Csomagolás fajtája Far Cry 6

Méretek és tömeg

Szélesség 15,1 cm
Magasság 30,1 mm
Mélység 15,1 cm
Tömeg 4,45 kg

Szín

Szín Fekete

Lokalizáció

Lokalizált menü Cseh, Szlovák, Magyar, EN, DE, FR, IT, ES
Kód:  MXO001ab4
Termékszám:  RRT-00010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20