Oldal frissítése

Xbox Series S - 1TB Carbon Black

5,0 23 értékelés
Változat
Csomagolás fajtája
Játék nélkül
137 890 Ft

Xbox Series S - 1TB Carbon Black

Xbox S sorozatú játékkonzol

Tapasztald meg a következő generációs sebességet és teljesítményt az Xbox Series S Carbon Black változatával és az 1 TB-os SSD-vel. Hozd ki a legtöbbet a játék minden percéből a gyors frissítéssel, a villámgyors betöltéssel és az akár 120 képkocka/másodperc sebességű játékmenettel - mindezt az Xbox Velocity architektúra támogatásával. Élvezd a negyedik Xbox-generáció digitális játékait több száz optimalizált címmel, amelyek jobban néznek ki és jobban futnak, mint valaha. Hozd ki a legtöbbet Xbox S Series konzolodból az Xbox Game Pass Ultimate előfizetéssel (külön megvásárolható), és légy az elsők között, akik a megjelenés napján olyan új játékokkal játszhatnak, mint a Starfield és a Forza Motorsport. Emellett szórakozhatsz több száz hasonló játékkal, például a Minecraft Legends, a Halo Infinitene és a Forza Horizon 5 játékkal a barátaiddal konzolon, PC-n vagy a cloudban. Folyamatosan új játékokkal bővülünk, így mindig van valami újdonság, amivel játszhatsz.

POWER YOUR DREAMS

Tapasztald meg a következő generációs sebességet és teljesítményt az Xbox Series S Carbon Black változatával és az 1 TB-os SSD-vel.

Xbox S sorozatú játékkonzol
  • 4 teraflop teljesítmény
  • 1 TB dedikált SSD
  • Natív felbontás 1440p
  • Akár 120 FPS
Xbox S sorozatú játékkonzol

Több játék, kevesebb várakozás

Hozd ki a legtöbbet a játék minden percéből a gyors frissítéssel, a villámgyors betöltéssel és az akár 120 kép/mp sebességű játékkal - mindezt az Xbox Velocity architektúra támogatásával.*  

Xbox S sorozatú játékkonzol

Nézd meg kedvenc szórakoztató műsoraidat

4K videók streamelése a Disney+, a Netflix, az Amazon, a Hulu, a Microsoft Filmek és TV-műsorok és még sok más szolgáltatáson. *

Xbox S sorozatú játékkonzol

Több ezer játszható játék

Élvezd a negyedik Xbox-generáció digitális játékait több száz optimalizált címmel, amelyek minden eddiginél jobban néznek ki és jobban futnak.

Xbox S sorozatú játékkonzol

FEDEZD FEL A KÖVETKEZŐ KEDVENC JÁTÉKOD

Hozd ki a legtöbbet az Xbox S Series S - 1TB Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatással (külön megvásárolható), és az elsők között játszhatsz olyan új játékokkal, mint a Starfield és a Forza Motorsport a megjelenés napján. Emellett több száz hasonló játékot, például a Minecraft Legends-et, a Halo Infinitene-t és a Forza Horizon 5-öt is élvezheted barátaiddal konzolon, PC-n vagy a felhőben.

Xbox S sorozatú játékkonzol

FORZA MOTORSPORT

Szerezz előnyt a konkurenciával szemben a teljesen új karrier módban. Vedd fel a harcot barátaiddal a többjátékos versenyeken. Ülj be több mint 500 autóba híres pályákon, fejlett mesterséges intelligenciával és fejlett fizikaszimulációval.

Xbox S sorozatú játékkonzol

Vezeték nélküli Xbox-vezérlő

Vezeték nélküli Xbox-vezérlő
Próbáld ki az Xbox vezeték nélküli vezérlőt, amely hihetetlen pontosságot, dedikált megosztás gombot és jobb ergonómiát kínál.

Xbox S sorozatú játékkonzol

Kiegészítők

A legtöbb Xbox One játékkiegészítőt - beleértve a kontrollereket, fejhallgatókat és egyebeket - az Xbox Series S konzollal használhatod.

Xbox S sorozatú játékkonzol

Xbox Family Settings alkalmazás

Az ingyenes Xbox Family Settings alkalmazás Androidra és Apple-re még gondtalanabbá teszi a játékot. Könnyedén kézben tarthatod a gyerekek Xbox-tevékenységeit, és az egész család számára testre szabhatod a játéklehetőségeket. Nyomon követheted a gyerekek számlaegyenlegét, beállíthatod a költési korlátokat, és aktiválhatsz olyan funkciókat, mint például a tárgyvásárlási kérelmek.*

* Fontos információk:
Csak digitális játékokkal használható; a konzol nem játszik le fizikai lemezeket.

120 FPS: Támogatott tartalmat és kijelzőt igényel; Xbox S sorozaton használható, amint a tartalom elérhetővé válik.
Xbox Game Pass: A játékkatalógus idővel változik (xbox.com/gamepass). A részletek az xbox.com/gamepass, ea.com/ea-play/terms és ea.com/ea-play oldalakon találhatók.
4K streaming: kiválasztott alkalmazásokhoz. További információkért látogass el az xbox.com webhelyre. Egyes alkalmazások előfizetést igényelnek az alkalmazásszolgáltatótól, és további követelményekkel járhatnak.
Xbox Family Settings: A beállítás használatához a gyermek fiókjának be kell jelentkeznie egy olyan Microsoft-fiókba, amelynek Xbox-profilját a család használja. Az Xbox családi beállítások alkalmazáshoz legalább iOS 10 vagy Android 5 szükséges.
Starfield és Forza Motorsport: 2023-ban jelenik meg

Paraméterek

Kapacitás

Tárhely mérete 1 024 GB
Tárhely típusa SSD

Tulajdonságok

Konzoltípus Tévéhez
4K játék támogatás 4K nélkül

Meghajtó / memória slot

Mechanika / slot típusa Meghajtó nélküli

Verzió

Verzió Xbox Series S

Csomag tartalma

Csomag tartalma Konzol, 1 db kontroller, HDMI kábel, Tápkábel
Csomagolás fajtája Játék nélkül

Méretek és tömeg

Szélesség 15,1 cm
Magasság 27,5 cm
Mélység 6,35 cm
Tömeg 1,92 kg

Platform

Platform Xbox Series

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás 3,5 mm Jack (a vezérlőn), LAN (Ethernet) , HDMI out, USB-A, USB-C (a vezérlőn)

Szín

Szín Fekete

Lokalizáció

Lokalizált menü Cseh, Szlovák, Magyar, EN, DE, FR, IT, ES

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban
Kód:  MXO001s1tb
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  XXU-00010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15