Oldal frissítése

Xbox One Wireless játékvezérlő Windows-hoz

4,6 42 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xbox One Wireless játékvezérlő Windows-hoz

Stílusos és szakmai vezető

Stílusos és profi játékvezérlő

Elegáns, vezeték nélküli kontroller, ami a játékélményt még magasabb szintre emeli. Egyaránt használható Xbox One konzollal és számítógéppel. A régebbi Xbox One kontrollerekkel összehasonlítva a legújabb, továbbfejlesztett Implulse Trigger funkciót nyújtja ez a játékvezérlő, amelynek köszönhetően a rezgések még élet hűbbek. Minden ütközésről esésről és egyéb játék momentumról sokkal élvezhetőbb, reálisabb visszajelzést ad. Továbbá a játékvezérlő most még jobb fogást biztosít, még a legizgalmasabb harcokban is. Annyira kényelmes, hogy akár hosszú órákon át tartó játékokban sem hagy cserben.

A játékvezérlő fő előnyei:

Csúszásgátló elemekkel

Csúszásmentes markolatok

pontos szabályozás

Pontos irányítás

vezeték nélküli vevőegység

Vezeték nélküli vevőegység

Az Xbox One vezeték nélküli játékvezérlő esetében a hangsúly a pontosságon van. A két joystick csúszásmentes bevonatot kapott, míg a D-pad az újításoknak köszönhetően jobban reagál a váltásokra és a mozgásokra. Végül, biztosan tetszeni fog az újragondolt gombelhelyezés, amely során a korábbi játékvezérlőkhöz képest kényelmesebb, ergonomikusabb és jobban elérhető helyekre kerültek a gombok.

Finom beállítások

Tökéletesség minden szempontból

Precision Controls

Precíz irányítás

Nem fér kétség ahhoz, hogy ez egy prémium termék. A korábbi Xbox One vezeték nélküli játékvezérlőkhöz képest sokkal jobb lett. Ami az áramellátást illeti, két darab AA elemmel működik és a vezeték nélküli csatlakozásnak köszönhetően a 9 méteres hatótávolság segítségével akár a szobád legtávolabbi sarkából is élvezheted a játékot. 

  1. Valósághű rezgések
  2. Ergonomikus forma - tökéletesen illik a kézbe
  3. Vezeték nélküli hatótávolság 9 méter
  4. A Menü és Display gomb megkönnyíti a navigációt
  5. Egyszerű és gyors kapcsolódás
Profesionální ovladač
 
 

Paraméterek

Platform

Platform PC, Xbox One

Csatlakozás

Csatlakozás módja Vezeték nélküli

Felszerelés és funkció

Felszerelés Vibráció
Gombok száma 8 ×
Kód:  MXO008b6
Termékszám:  NG6-00003
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15