Oldal frissítése

Xbox One Wireless Controller Templeton Magenta

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xbox One Wireless Controller Templeton Magenta

Microsoft hoz egy új változata a vezeték nélküli vezérlő Special Edition, amelyet elsősorban a játékkonzol Xbox One. A sofőr ment több jelentős változás az előző verzióhoz képest. Ez az új modell kínál egy lélegzetelállító anyag feldolgozására, karcsúbb és ergonomikus kialakítás, erősített vezeték nélküli jel vagy rezgést kiváltó, hogy biztosítja a tökéletes élvezet a játék. De nem szabad elfelejteni, a kényelem és a biztonság, valamint csúszásmentes felülettel. 


Legfontosabb jellemzők

  • A felerősített vezeték nélküli jel akár kétszer tartományban
  • Továbbfejlesztett kezelése, köszönhetően a texturált markolat
  • Azt Bluetooth vezeték nélküli technológia
  • Új D-Pad sokkal érzékenyebb, amely kiemelkedő pontosságot és hibamentes működését
  • Az a lehetőség, remapping kulcsokat Xbox tartozékok
  • Trigger impulzus vibrációs elemek hihetetlen játékélményt

Élvezze az élményt a játék

Új lobbanékony garancia, hogy Ön mindig kap csak a legjobb élvezet a kedvenc játékok. Akár játszani FPS shooter, sport szimulátorok vagy több más műfajban. A nagy pontosságú és a vezérlés akkor vigyázni az új D-Pad, amely sokkal érzékenyebb. Lehetővé teszi, hogy teljes mértéApproxen irányítani a játékot, és lett bajnok. A sofőr, valamint lehetővé teszi bármilyen kompatibilis fülhallgatót a 3,5 mm-es jack. És ha ez nem lenne elég, köszönhetően a Bluetooth technológia segítségével játszani a kedvenc játékok PC-k és tablettát Windows 10.

Paraméterek

Platform

Platform Xbox One
Kód:  MXO0058c2
Termékszám:  WL3-00013
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15