Oldal frissítése

Xbox One Wireless Controller Elite

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xbox One Wireless Controller Elite

Ezt a vezeték nélküli kontrollert az Xbox számára a legmagasabb szintű játékosokkal együtt fejlesztették ki. Lehetődéged van a gamepad testreszabására pontosan az igényeidnek megfelelően, hogy megmutathasd, mire vagy képes. Élvezd az egyedülálló pontosságot és gyorsaságot! A cserélhető vezérlőkarok összeszerelése és szétszerelése is rendkívül egyszerű. Az Xbox One Wireless Controller Elite gamepad ergonomikusan formázott, és alkalmazkodik a kezeidhez. Az elit vezeték nélküli Xbox kontroller tokkal együtt kapható - amely ideális a kontroller szállításához -, valamint különböző cserélhető alkatrészekkel.  

Az Xbox One Wireless Controller Elite gamepad legfontosabb jellemzői

  • Elit vezeték nélküli kontroller az Xbox számára
  • A különböző fémkarok és irányvezérlők kicserélésének lehetősége
  • Ergonomikus vezérlés minden játékos számára
  • Lehetővé teszi egy olyan konfiguráció létrehozását, aminek köszönhetően pontosabb és gyorsabb leszel
  • Különböző méretű és alakú karokkal

Tökéletesen illeszkedik a kezedbe

A fémkarok és az irányvezérlők cseréjével mindig személyre szabott, ergonomikus kontrollered lesz. Javítsd a pontosságot és a sebességet a különböző méretű és formájú karokkal! Az új, csiszolt irányvezérlő lehetővé teszi a parancsok egyszerűbb és megbízhatóbb kombinálását. A hagyományos irányvezérlő így pontos irányítást kínál a fegyverek kiválasztásánál és az ütéseknél is. Az elit kontroller mindig alkalmazkodik a kezeid formájához! 

Egy igazán nagy teljesítményű kontroller

A kontrollert úgy alakították ki, hogy minden felülete és részlete megfeleljen a játékosok igényeinek. A karok nyele, az irányvezérlők, valamint a rozsdamentes acél váltó karok is hosszú élettartamot biztosítanak. A megerősített kis súrlódású gyűrűk minden egyes karon minimálisra csökkentik a kopást, és tökéletesen egyenletes működést biztosítanak. A nagyobb stabilitást és magabiztosságot pedig a gumírozott fogantyú biztosítja rombusz formával. A feljavított fogantyúnak köszönhetően kevesebb erőfeszítést igényel a kontroller fogása, ezért így tovább és kényelmesebben játszhatsz. A tok felületi kezelésének hála kellemes a tapintása, és luxus megjelenést biztosít. 

Paraméterek

Platform

Platform Xbox One
Kód:  YYMXO008b5
Termékszám:  HM3-00009
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10