Oldal frissítése

Xbox One - Saints Row IV Re-Elected & Gat Out Of Hell

4,4 3 értékelés
13 830 Ft

Xbox One - Saints Row IV Re-Elected & Gat Out Of Hell

A Saints Row sorozat hamar az egyik legkeresettebb játékká vált, így nem csoda, hogy a kiadó úgy döntött, hogy elkészíti a felújított változatot a legújabb Xbox One-ra.A rajongók jobb grafikát és játékmenetrt élvezhetnek majd.A Re-Elected kiadás tartalmazza az összes megjelent DLC-t, 25 különleges fegyvert, 15 új járművet és ugyanannyi barátot a bandádhoz.Emellett hat szuperképesség is van a még eredetibb problémamegoldáshoz.

Játékmenet kibővített változatban, finomhangolt grafikával


Hogy még jobb legyen a helyzet, egy hatalmas Gat Out of Hell bővítőcsomagot is mellékeltek hozzá.Először játszhatsz Johnny Gat és Kinzie Kensington szerepében, sőt, még kooperatív játékban is. Steelport pokoli részét kell megszállnod, ahol a fő ellenség maga a Sátán.Minden képességedre szükséged lesz, hogy kiszabadítsd az elnököt, és az eszeveszett akciót fergeteges tempóban élvezhesd.Rengeteg fekete humor és szellemes szófordulat is található a játékban.

Paraméterek

Platform / Licenc

Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Drogok, Szex, Erőszak, Online

Verzió

Platform Xbox 360 - doboz

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MXO166
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4020628862114
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15