Oldal frissítése

Xbox One S 500GB + FIFA 18

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Xbox One S 500GB + FIFA 18

Xbox One S: egy nagy lépés előre

Ultra HD

Az Xbox One S nem csak egy játékkonzol, képes 4K videókat is lejátszani Blu-ray lemezekről. Emellett a kedvenc Amazon Video és Netflix tartalmaidat is streamelheted vele.

40%-kal kisebb

Az Xbox One S méretét 40%-kal csökkentettük. A vonzó fehér külső most egy extra nagy tápegységet is rejt.

500 GB

Az új játékok elég sok helyet foglalnak a merevlemezen. Ráadásul sokat már csak digitális verzióban lehet megszerezni. Pontosan ezért rendelkezik az Xbox One S 500 GB tárhellyel a belső merevlemezen.

Újratervezett meghajtó

Az Xbox One S vezeték nélküli kontrollerével az akciójelenetek még intenzívebbek, mint valaha. Köszönhetően az elegáns kivitelezésének, tökéletesen illeszkedik a kezedbe. Emellett Bluetooth kapcsolattal is rendelkezik, hogy könnyedén csatlakoztathasd a PC-hez.


Játék és multimédia jobb színekben

Az Xbox One fejlesztései azonban nem csak design kérdése. Nem csak 4K felbontásban élveztheted a Blu-ray filmeket, de a kedvenc streaming szolgáltatásaidat is nézheted rajta teljes minőségben. A következő lépés a HDR technológia beépítése, ami látható javulást hoz a képminőségben. A komoly grafikai jeleneteket is magas kontraszttal és fényerővel élvezheted.

IR blaster

A multimédiás tartalmak élvezetét azt teszi teljessé, hogy tudod távirányítóval vezérelni. Az Xbox One S természetesen rendelkezik HDMI bemenettel, így ez a külső forrás is vezérelhető a kényelmes foteledből.

Ingyenes játékok és exkluzív tartalom

Játssz a barátaiddal és teremts a képzelet határain túlmutató világokat! Vegyél részt izgalmas párbajokban, amik gyors gondolkodást és még gyorsabb reflexeket igényelnek. A Golden Xbox tagság havonta kiválasztott játékokat ad Neked ingyen.

A legjobb játékok

Játssz exkluzív, díjnyertes játékokkal, a legújabb játéksorozatokkal és a kedvenc slágereiddel. A továbbfejlesztett párosítás és a fejlett hírnév rendszerrel a többjátékos mód még élvezetesebb mint korábban. A barátaiddal is minden eddiginél jobban tudsz játszani. Az Xbox one S egyszerűen az eddigi legjobb konzolunk, és ezek a játékok bizonyítják ezt.


A csomag tartalma

  • Xbox One S + 500 GB a belső merevlemezen
  • FIFA 18 (letöltő kóddal)
  • Vezeték nélküli kontroller 3,5 mm-es Jackkel
  • HDMI + tápkábel
  • Xbox Live Gold tagság 14 napig

Paraméterek

Platform

Platform Xbox One

Kapacitás

Tárhely mérete 500 GB

Csomag tartalma

Csomag tartalma Konzol

Szín

Szín Fehér
Kód:  MXO005ay
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10