Oldal frissítése

Xbox One Media Remote

4,7 10 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Xbox One Media Remote

Xbox One Media Remote

Az új generáció szórakoztatása

Az új generációs játékkonzolok olyan szórakozási lehetőségeket kínálnak, amelyeket még nem láttunk eddig. Az innovatív technológia egy nagyon váratlan, de sikeres tervezéssel rukkolt elő. A történelemben először van lehetőség azonnali váltásra a játékok és a multimédiás szórakozás között. Üdvözöljük az Xbox One fedélzetén!

Tartozékok a maximális kényelem

Xbox One természetesen rendkívül erős, még a területén multimédiás szórakoztató. Szeretné Blu-ray film dal vagy streaming videó az interneten? Ez biztos, de csak az ergonomikus távirányítóval akkor a maximális kényelem érdekében.

Xbox One Media Remote

Szinte vakon cserélheted


Szerezd meg a régóta várt kiegészítőket 500 GB-os merevlemez formájában. Kiváló kapacitás a legigényesebb játékosoknak is. Szabadulj meg a DVD mechanika állandó zümmögésétől. A játékok korábbi lassú betöltése hirtelen fénysebességre kapcsol!

Xbox One Media Remote

A meghosszabbított kar

Első pillantásra kiváló funkciókat kínál. Ha a konzolhoz egy TV-tuner is csatlakoztatva van, akkor a csatornaváltást is kezelni tudja. Érdekessége a gombok finom fehér háttérvilágítása, amely automatikusan működik.

A távirányító mellé két mini elemet is kapsz, így azonnal használhatod.

Paraméterek

Platform

Platform Xbox One
Kód:  MXO010b
Termékszám:  6DV-00006
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15