Oldal frissítése

Xbox 360 - MotionSports (Kinect kész)

4,2 59 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Xbox 360 - MotionSports (Kinect kész)

Az Xbox 360 MotionSports számos szórakoztató sportot hoz el az Ön nappalijába. Élvezze a síelést a Super G szlalom pályáján, tizenegyesek rúgását és védését, a lovaglást, repülést, focit és az ökölvívást. Képességeit több mint negyven szórakoztató kihívással tesztelheti. Az Xbox 360 MotionSports segítségével kezdőből profi sportcsillaggá válhat a játék során. Mindezt körülményesen használható driverek és padek nélkül élheti át. Az egyetlen dolog, amire a játékhoz szüksége van a saját testén kívül, az a Kinect mozgásérzékelő.
Az Xbox 360 MotionSports egy-az-egy elleni, két játékos számára alkalmas módban is működik, ami sokkal szórakoztatóbb, mint ha egyedül játszik. Teljesítménye és elért eredményei a játék TV csatornáján kerülnek adásba élő kommentár kíséretében. Természetesen nem kerülheti el a humoros megjegyzéseket sem, ha valami esetleg nem sikerülne. Eredményeit megoszthatja és összehasonlíthatja másokéval az interneten.
Megnevezés:
Xbox 360 (Kinect mozgásérzékelő szükséges)
 

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Sport

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

Verzió

Platform Xbox 360 - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Platform Xbox 360
Licenc Doboz
Kód:  MX403
Termékszám:  3307215676646
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05