Oldal frissítése

Xbox 360 - Assassins Creed III CZ

4,5 71 értékelés
11 490 Ft

Xbox 360 - Assassins Creed III CZ

forradalom

Amerika, ahogy még soha nem láttad

Az Assassin's Creed III-ban az Amerikai Forradalom olyan aspektusait ismerheted meg, amelyek nincsenek a történelemkönyvekben. A Ubisoft fejlesztőstúdió történetének egyik legnagyobb projektje, amelyben egy új hős is bemutatkozik.

AZ ASSASSINOK ÚJ ALAKJA

A küzdelem folytatódik

A játék történelmi hátteréül az Amerikai Forradalom szolgál, és a 18. század végén játszódik. Az Assassin's Creed III új hőse Ratohnak, félig őshonos amerikai indián, félig pedig egy angol nemesi utódja. Az ifjú a Connor Kenway nevet használva illeszkedik be a társadalomba és válik a Templomosok és az Assassinok közötti ősi háború új hangjává.

 

Szabadságharc

Egyedi harci lehetőségek

Játékosként assassin bőrbe bújva kell megküzdened temérdek ellenséggel a szabadságért a gátlástalan zsarnokság ellen. A játék kifinomult harci lehetőségekkel és egy új harcrendszerrel bír. Az akció, a brutalitás és a látvány garantált.

korhű ATMOSZFÉRA

Különböző környezetekben

Az Amerikai Forradalom idejében játszódó történet elvezet majd a háborítatlan vadonba, amit egyszerűen csak "határvidéknek", frontiernek hívnak. A vibráló és növekvő kolóniavárosok nyüzsgő utcáitól a George Washington vezette kontinentális hadsereg Britekkel vívott kaotikus csatateréig mindenhol megfordulsz majd.

 

Egy lélegző viLáG

Új technológiák a még nagyobb élményért

Az Assassins Creed III egy teljesen új motorra épül. A Ubisoft-AnvilNext teljes fordulatot hoz el a sorozat történetébe. Tökéletes audiovizuális minőség, karaktermodellezés és mesterséges intelligencia jellemzi a játékot. Úttörő, elképesztő grafika és egy élő, lélegző koloniális Amerika lesz küzdelmeid színtere.

 

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció
Játék környezet Összeesküvés, Történelmi korszakok
Játékmechanika Stealth, Nyitott világ
A játék grafikai tervezése Külső nézetű

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Erőszak, Online

Verzió

Platform Xbox 360 - doboz
Kiadás Elsődleges

Sorozat

Játék és filmsorozat Assassin's Creed

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox 360
Licenc Doboz

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2012
A kiadás hónapja Október
Kód:  MX128cIII
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3307215779880
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15