Oldal frissítése

WWE 2K24 - PS4

Szuper ár
22 490 Ft

WWE 2K24 - PS4

WWE 2K24 - PS4/PS5

WWE 2K24 - PS4/PS5

A WWE 2K24 PS4/PS5 a népszerű profi pankrációs franchise legújabb játéka, amely felejthetetlen élményt nyújt a rajongóknak világszerte. A játékosok az akció középpontjában lehetnek, és átélhetik a WWE-re jellemző izgalmas pillanatokat. Lépj a ringbe kedvenc pankrátor szupersztárjaiddal, és élj át izgalmas, akcióval, intrikával és érzelmekkel teli mérkőzéseket. Az új funkciókkal, a továbbfejlesztett grafikával és a pankrátorok még nagyobb választékával a WWE 2K24 PS4/PS5 ellenállhatatlan élményt nyújt. Készülj fel az izgalmas mérkőzésekre, és válj legendává a ringben a WWE 2K24 - PS4/PS5 játékban.

WWE 2K24 - PS4/PS5

Két karrierpálya férfiak és nők számára

A női és férfi divízióban is megmutathatod a fékezhetetlen tehetségedet, hogy MyRISE-bajnokok legyél. Éld át az eredeti történeteket, és emelkedj a sztárságig a WWE 2K24 - PS4/PS5 játékban.

WWE 2K24 - PS4/PS5

Ügyelj a marketingre

A WWE 2K24 - PS4/PS5 játékban minden pankrációért Te leszel a felelős. El kell rendezned a játékosok közötti viszályokat és elő kell készítened a heti show-t. Ebben segítenek a kibővített rivalizálási lehetőségek, a vadonatúj filmes jelenetek és a dupla címért való versenyzés lehetősége.

WWE 2K24 - PS4/PS5

Legyél a főnök

A MyGM módban szemmel tarthatod a legnagyobb sztárokat a ringben. Új típusú harcok és új menedzserek vannak. Vásárolj sztárokat, dönts a márkákról, írj szerződéseket, és ami a legfontosabb, lépj ki a tömegből.

WWE 2K24 - PS4/PS5

Online játék

A WWE 2K24 - PS4/PS5 online játékot kínál, amelyhez internet-hozzáférés és 2K-fiók szükséges.

WWE 2K24 - PS4/PS5

Alig várjuk a névsort

Ki van benne? A WWE legnagyobb sztárjai. Olyan sztárokat hívhatsz ki, mint "Stone Cold" Steve Austin, Undertaker és Andre the Giant, valamint olyan jelenlegi WWE szupersztárokat, mint"The American Nightmare" Cody Rhodes, John Cena, Rhea Ripley és Roman Reigns. Kolosszális bevonulásuk és jellegzetes csapásaik ámulatba ejtenek majd, amelyeket ultra-realisztikus grafika közvetít.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció
Játék környezet Küzdősportok

Multiplayer

Multiplayer Online

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 16 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2024
A kiadás hónapja Március

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás Nincs optimalizálva a Next-gen számára
Kód:  MSX1572
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5026555437042

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05