Oldal frissítése

Wild Bastards - PS5

Előrendelési ár
16 590 Ft

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


Wild Bastards - PS5

Wild Bastards PS5

Wild Bastards PS5 - kaland a galaxisban

A Wild Bastards PS5 játék alkotói egy olyan csapat, amely a Void Bastards és a Card Hunter játékokat is jegyzi. Utazz el különböző bolygókra, hogy egy 13 fős, egyedi képességekkel és fegyverekkel rendelkező fenegyerekből álló csapatot toborozz és irányíts. Ezek a törvényen kívüliek a szövetségeseid a zsákmányszerzésben és az ellenségeiddel vívott heves csatákban.

Wild Bastards PS5

Tapasztald meg ezt a kapcsolattokkal teli történetet

Egy galaxisban, amelyet a Wild Bastards PS5 ural, Jebediah Chaste puritán mágnás osztaga elhatározza, hogy megállítja a fenegyerekek erőszakos uralmát. A banda két megmaradt tagja összefog a Drifterrel, egy titokzatos űrhajóval, hogy megtalálják és újraélesszék halott társaikat, majd ezután egy titokzatos tanyára menekülnek.

Wild Bastards PS5

Élvezd a taktikai, mégis szórakoztató lövöldözést

A Wild Bastards PS5 lövöldözéseiben megmutathatod lövészi képességeidet és taktikai hozzáállásodat, miközben fedezék keresés, teleportálás és más speciális mozdulatok segítségével szállsz szembe az ellenséggel.

Wild Bastards PS5

Tartsd az ellenőrizésed alatt a törvényen kívüliek közötti kapcsolatokat

A Wild Bastards PS5 játékban lehetőséged lesz arra, hogy kapcsolatokat építs és erősíts a kiválasztott és irányított bandatagok között, akár a képességeik erősítéséről, akár a bandák közötti viták megoldásáról van szó.

Wild Bastards PS5

Csapatok és erőforrások kezelése

Fedezd fel a különböző bolygókat, értékeld jellemzőiket és ellenségeiket, mielőtt eldöntenéd, mely törvényen kívülieket dobd ki. Gyűjts nyersanyagokat, hogy meggyógyítsd a sérüléseket, fejleszd a karaktereket és javítsd a bandák közötti kapcsolatokat a Wild Bastards PS5 játékban.

Wild Bastards PS5

A Wild Bastards PS5 nem ér véget a kampány végén

Miután befejezted a fő kampányt, egy kihívás módban is játszhatsz nehéz szintekkel és a játékélmény testreszabásának lehetőségével. A Wild Bastards PS5 egy stratégiai lövöldözős játék, amely az FPS-akció, a csapatmenedzsment és a taktikai kampány kombinációjával egy kiszámíthatatlan, veszélyekkel és kalandokkal teli galaxis szívébe kalauzol.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció, Lövöldözős
A játék grafikai tervezése Belső nézetű

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 16 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2024
A kiadás hónapja Szeptember

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  PSV0662
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5016488141581

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15