Oldal frissítése

Wheel Stand Pro SUPER WARTHOG, joystick állvány a Thrustmaster HOTAS WARTHOG, Saitek X55/X52/X52 szá

5 1 értékelés
65 390 Ft

Wheel Stand Pro SUPER WARTHOG, joystick állvány a Thrustmaster HOTAS WARTHOG, Saitek X55/X52/X52 szá

A Wheel Stand Pro SUPER WARTHOG kifejezetten joystick rögzítésre lett tervezve. Lehetővé teszi a kormányoszlop dőlésének beállítását, és gyorskioldó mechanizmussal rendelkezik. Kiváló minőségű fémszerkezetből készült a maximális tartósság és stabilitás érdekében, és csúszásmentes gumilábakkal van ellátva. Az állvány a különböző magasságú játékosokhoz, valamint a különböző típusú székekhez és kanapékhoz is beállítható. A Wheel Stand Pro SUPER WARTHOG garantálja a nagyszerű játékélményt.

A Wheel Stand Pro SUPER WARTHOG pro Thrustmaster HOTAS WARTHOG, Saitek X55/X52/X52 joystick állvány főbb jellemzői

  • Állvány a joystick rögzítéséhez
  • Lehetővé teszi a kormányoszlop dőlésének beállítását
  • Gyorskioldó mechanizmust kínál
  • Kiváló minőségű fémszerkezet alkotja
  • A Wheel Stand Pro SUPER WARTHOG állítható a különböző magasságú játékosokhoz és a különböző típusú székekhez és kanapékhoz.
  • Színkivitel: ezüst-fekete

Kompatibilitás:
Thrustmaster HOTAS WARTHOG a Saitek Pro Flight Rudder, Thrustmaster T.16000M FCS Flight Pack, Thrustmaster T.Flight Hotas 4, Saitek Pro Flight X-55 / X56 Rhino H.O.T.A.S., Saitek Pro Flight X52 / X52 Pro Control System a pedály Pro Flight Rudder, Saitek Pro Flight X65 a Pro Flight Rudder, Thrustmaster T.16000 H.O.T.A.S. Plyn a joystick MFG Crosswind, Thrustmaster T.Flight Rudder, Logitech G29/G920/G923 Racing Wheel, Logitech G25/G27 Racing Wheel, Thrustmaster TS-PC RACER, Thrustmaster T-GT/T-GT II, Thrustmaster TS-XW, Thrustmaster T300RS/T300GT, Thrustmaster TX, Thrustmaster T150 PRO, Thrustmaster TMX PRO, Thrustmaster T500RS

Tesztelve:
Microsoft Flight Simulator X, GT3, GT4, GT5, GT6, Dirt2, Dirt3, Need For Speed, F2011, Burnout, Grid, GTR2, Test Drive, RBR, Rfaktor, IRacing


Paraméterek

Típus

Állvány típusa Játékkontrollerhez

Műszaki specifikációk

Konstrukció anyaga Fém

Tulajdonságok

Kompatibilis tartozékok Joystick
Szín Fekete
Tulajdonságok Állítható, Csúszásmentes talppal
Kód:  MH23_4
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SW

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10