Oldal frissítése

Wheel Stand Pro - Saitek Pro Flight Yoke System

4,7 3 értékelés
55 690 Ft

Wheel Stand Pro - Saitek Pro Flight Yoke System

Rajongsz a szimulátorokért vagy versenyzős játékokért és szeretsz joysticket használni? Kényeztesd magad még nagyob luxussal a Wheel Sus Pro segítségével. Egy különleges összecsukható állvánnyal rendelkezik, amely segítségével élvezheted a kedvenc játékaidat. Ezzel az állvánnyal növelheted a kényelmet, miközben egy magasabbra szintre emeled a képességeidet. A pontos és kézzel készített kivitelezés hosszú távon biztosítja a nagyobb teljesítményt és a maximális strapabírást. Más készülékekhez képest, ez egy robosztusabb darab, amely pozitívan nyilvánul meg a stabilitásában, így felveszi a versenyt a high-end joystickekkel és kormányokkal.

Különféle beállítási lehetőségek

A számos beállításnak köszönhetően, ez a joystick a piacon a legjobbak között van. Az állványt 360°-ban forgathatod és a döntés sem okoz gondot. A kormány mindkét oldalán kiegészítő lemezeket találsz, amelyekhez a sebességváltót, a gázt és a trim panelt csatlakoztathatod. Minden gyorskioldó mechanizmussal rendelkezik, amely segít, hogy a legkevesebb idő alatt az igényeidnek megfelelően szereld össze a készüléket. A különleges csúszásgátló gumifelület megakadályozza a padló sérülését. Most már semmi más dolgod nincs, csak leülni a kedvenc székedre vagy kanapédra és élvezni az igazi szórakozást.

Legfontosabb jellemzők

  • Összecsukható állvány, precíz kivitelezés
  • Kézzel készített konstrukció a maximális tartósság érdekében
  • Robosztus konstrukció, amely biztosítja a nagy stabilitást
  • Testre szabható minden játékos számára és mindenféle székekhez és kanapékhoz
  • Kompatibilis a Saitek Pro Flight Yoke rendszer gázpedálokkal, takarólemezekkel (kormánykerék, Pro Flight oldalkormány, gázpedál, és a kormánykerék lemezzel)
  • Mely egyéb tartozékokkal kompatibilis?
    Logitech G25 / G27 Racing Wheel
    THRUSTMASTER T500RS

Paraméterek

Típus

Állvány típusa Repülőszimulátorhoz

Műszaki specifikációk

Beállítási lehetőség Kormánykerék dőlésszöge
Konstrukció anyaga Fém

Tulajdonságok

Szín Fekete
Tulajdonságok Állítható, Csúszásmentes talppal
Kód:  MH895m
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  stSaitek
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05