Oldal frissítése

Watch Dogs - PS3

4,4 27 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Watch Dogs - PS3

Lekötelező cselekmény

A játék főszereplője, Aiden Pearce a közel jövőben ctOS szuper számítógép rendszerek által kontrollált Chicago lakosa, amely a lakosok elektronikus profiljain és fiókjain uralkodik, úgy mint az utcalámpákon, földalattikon, elektromosságon és a biztonsági kamerákon. Privát cég általi vezetésnek örvendve ez a rendszer az illegális emberkereskedelem bölcsője. Hogy mi uralkodjunk ezen rendszer felett, a játékosnak a saját eszközeit használva kell megsértenie a törvényt és hatást gyakorolnia mind az internetes, mind a valódi életre.

Fedezze fel a nyitott világot minden formában

A város részletesen kidolgozott környezete és a tökéletes bejárható terület változatos és felderítő játékélményt ígér. A játék egyedi iPad csatlakozást nyújt ezzel segítve a játékban a valós idejű események történésének keresését. A játk közben az iPadet használhatjuk térképként is.

Forradalmian új játékmenet

Hanyatt- homlok nekifutni egy város bűnözésének nem egy tanácsos dolog. A játék díjazza a ravaszságod és találékonyságod egy átalakított mobiltelefont használva, amely segítségével ennek a szituációnak a mestere lehetsz. Meghackelheted a forgalmat és lefagyaszthatod a tömegközlekedést, hogy pusztítást végezhess el az utcákon, agy hogy egy képzeletbeli bankrablást játssz meg a rendőrség figyelmét elterelve azzal. A játék teljes mértékig a te kezeidre bízza a választást..

Élénk város

A Watch Dogs játék jellemzője a változékony időjárás és egy város, amelyben több, mint 3000 különböző karakter fellelhető, ezzel a végletekig változó történetet és környezetet kínálva. A Watch Dogs egy forradalmian új élő emberekkel teli világot mutat be. Más játékokkal ellentétben ahol a véletlenszerűen generált lakosság jellemző, a Watch Dogsban a városlakók igazi történetekkel vannak megáldvaezzel egy élénk közösséggé téve a metropoliszt.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT
Szinkron EN, DE, FR, ES, IT

PEGI Értékelés

A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Erőszak, Online

Verzió

Platform PS3
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 3
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MS589a
Termékszám:  3307215938157

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10