Oldal frissítése

Watch Dogs Complete Edition - PS4

4,7 9 értékelés

Watch Dogs Complete Edition - PS4

A Watch Dogs új kiadása elég nagy port kavart a játékosok körében. Azonban, ha Önhöz mégsem jutott el az új kiadás híre, itt az abszolút tökéletes alkalom, hogy orvosolja ezt a tétovázáspótolja a hiányosságokat. A Watch Dogs Complete Edition a játék teljes változata az összes létező kiegészítővel, amely magában foglalja az add-on-okat a cseh feliratok mellett. 

A Complete Edition tartalma

  • Teljes Season Pass engedély
  • Access Granted megadva
  • Ráadás Bad Blood
  • És a Conspiracy sem maradhat el

A cselekmény csábító bonyodalma

A fő karakter, Aiden Pearce, Chicago-ban él, éjjel azonban a számítógépes virtuális világban, a ctOS-ban (Central Operating System). Ennek a rendszernek olyan adatokhoz van hozzáférése, mint az emberek profiljai, a közlekedési lámpák, metrók, elektromos hálózatok és biztonsági kamerák. Az operációs rendszert magán kézből, privát vállalatok irányítják, és kegyetlen előnyt kovácsolnak az emberi adatokkal való kereskedelmből.  A győzelem érdekében a saját módszereiket alkalmazva kell szembeszállnia velük, megszegve az adatvédelmi szabályozásokat és a törvényeket, számítógépes rendszerek feltörését és számos anyagi kár okozását elkövetve.

Fedezze fel a nyitott világot minden formájában

A város részletes kidolgozása sokféle játék lehetőséget, és rendkívül szórakoztató játék menetet ígér. Az egyedi kapcsolódás az iPad-hez lehetővé teszi a játék valós idejű nyomon követését, hogy mindig tudja, mi történik éppen a játékban. Amikor játszik, akkor pedig úgy tudja gasznosítani ezt a  funkciót, hogy a várost térképek formájában tekinti meg.

Egy forradalmian új módja a feladatok elvégzésének

Lehetősége van megpróbálni bejutni a városba találomra, bízva  a szerencséjében, de több, mint valószínű hogy a legvégén egy zsákutcában fog kikötni. Így jobban jár, ha egy speciálisan erre a célra kialakított telefont használ, ami a játék lényegi eleme. Ennek segítségével mindig a helyzet ura marad. Egyaránt lehetősége van megállítani a tömegközlekedést és így hatalmas káoszt okozni, de felhívhatja a rendőrség figyelmét egy kitalált bankrablásra is amely a rendőri erők nagy részét leköti majd. A választás az Öné, de mindenképpen élvezetes játék áll Ön előtt. 

Valóban élénk város

A változó időjárástól a több mint 3000 alaptípusú karakteren át a történet és a tárgyak változtatásáig végtelen számú lehetőség áll a rendelkezésére. A Watch Dogs egy forradalmian új játék a benne lakó emberek rendszerének köszönhetően. Más játékoktól eltérően, ahol a lakosok valójában nem mennek sehova, ebben a játékban az emberek véletlenszerűen generált reális történek alapján élik az életüket, így valóban életre kelnek.

 

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció
Játék környezet Izgalmas, Összeesküvés
Játékmechanika Bűn, Stealth, Nyitott világ

Lokalizáció

Szöveg CS, EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT
Szinkron EN, DE, FR, ES, IT

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Szerencsejáték, Erőszak, Online

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Complete Edition, Deluxe

Sorozat

Játék és filmsorozat Watch Dogs

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2016
A kiadás hónapja Március

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX051f
Termékszám:  3307215887332

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15