Oldal frissítése

War Hospital

10 290 Ft

War Hospital

War Hospital PS5

War Hospital PS5 - A háború borzalmai közepette

Legyél reménysugár a háború borzalmai közepette. Vedd át egy első világháborús brit tábori kórház irányítását egy egyedülálló 3D-s izometrikus RTS-élményben, ahol a katonák helyett az orvosi csapatot kell irányítanod. Harcolj az életért, a lélekért és az emberségért egy kegyetlen, feledésbe merült világban, egy egyedülálló túlélőjátékban, ahol szó szerint több ezer harcos élete forog kockán.

War Hospital PS5

A Nagy Háború senkit sem kímél

1918-ban járunk, és te Henry Wells őrnagy vagy, egy tapasztalt brit háborús orvos, aki, miután behívták, beleveti magát az első világháború rémes forgatagába. A tábori kórház parancsnokaként szörnyű háborús sérülésekkel kell foglalkoznod. Próbálj meg egy olyan létesítményt építeni, amely képes az ijezstő közelségben felrobbanó tüzérségi lövedékek hangja ellenére is ellátást nyújtani. Használj valódi, I. világháborús felszereléseket, és figyeld meg, hogyan változnak eszközeid és módszereid az idők során. Minden döntésednek tartós következményei lesznek, amelyek alakítják a sorsodat.

War Hospital PS5

A War Hospital PS5 az életet ünnepli

Építsd fel a mentők és túlélők közösségét. Gyújtsd meg a remény lángját munkatársaid és katonáid szívében. Vigyél nagy adag normalitást a fegyverszüneti időszakba, amikor inspirálsz és bátorítasz. Próbálj ki egy háborús témájú stratégiai játékot, amely a halál helyett az életet ünnepli. A War Hospital PS5 egy olyan társadalomban való túlélésről szóló történetet kínál, amely próbára teszi a taktikát és a morált, hűen visszaadva az első világháború alatti francia front hangulatát.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PC
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Stratégiai
Játék környezet Katonai, Történelmi korszakok, Építés és közlekedés
A játék grafikai tervezése Felülnézettel

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Október

Verzió

Platform PC - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  WG1426
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3665962022094

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10