Oldal frissítése

Vrgineers XTAL 3

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Vrgineers XTAL 3

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Vrgineers XTAL 3 egy dedikált pilóta headset a leghűségesebb, kiváló látómezővel és nagy felbontással. A légierő pilótáinak egy nemzetközi csoportjával együttműködve tervezték és a legmagasabb szintű szakmai előírásokkal rendelkezik. A kristálytiszta 8K felbontással és szabadalmaztatott VR-lencsékkel a Vrgineers XTAL 3 valósághű, deformálatlan képeket kínál.

A Vrgineers XTAL 3 fejhallgató főbb jellemzői

  • Vrgineers XTAL 3 Pilot Headset
  • Szuper professzionális teljesítmény és magas hanghűség
  • Realisztikus, deformálatlan kép
  • Szabadalmaztatott VR lencsék
  • Horizontális 180° és vertikális 90° látómező
  • 8K felbontás
  • Szemkövetés
  • Támogatás a Lockheed Martin Prepar3D, DCS World, X-Plane 11, Bohemia Interactive Simulations (VBS3, VBS4), Microsoft Flight Simulator, Aero FS 2, FlyInside számára.

Lenyűgözően valósághű szimulációk a Vrgineers XTAL 3 segítségével

A Vrgineers XTAL 3 készlet lehetővé teszi, hogy egy fizikai repülőgép pilótafülke teljesen működőképes másolatával párosított környezetben gyakoroljon. Élvezd a magával ragadó, hű 1:1 szimulációt 180°-os vízszintes és 90°-os függőleges látómezővel. A tökéletes megjelenítés érdekében szemkövetést - egy integrált szemkövető rendszer, amely a tekintetre vonatkozó információkat gyűjti - használnak. AVrgineers XTAL 3 támogatja az összes főbb vizuális szimulátort.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Számítógéphez

Képalkotó képességek

Képfrissítési gyakoriság 120 Hz

Jellemzők

Csatlakozás USB-A, DisplayPort
Látómező 180 °
Kód:  VRGINa1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05