Oldal frissítése

iGET Virtual R2

2,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

iGET Virtual R2

Merülj el a vitruális valóság világában, ahol bebarangolhatsz egy virtuális teret, háromdimenziós filmeket, videókat nézhetsz és játékokat játszhatsz. Az iGET Virtual R2 virtuális valóság szemüveg a letisztult kidolgozás, az egyszerű kezelés és mindenekfelett az alacsony ár tökéletes kombinációja. A készülék egyik legnagyobb előnye, hogy a napjainkban kapható legtöbb okostelefonnal kombatibilis, operációs rendszertől függetlenül. A iGET Virtual R2 virtuális valóság szemüveg passzív készülék, nem igényel külön áramellátást, így vezetékek sem akadályozzák a használatát.

A iGET Virtual R2 főbb jellemzői

  • Magas minőségű optikai rendszer
  • Univerzális Bluetooth távirányítót is tartalmaz
  • Kényelmes párnázat
  • Sokféle okostelefonnal kombatibilis
  • Mágneses gomb
  • Használat közben is töltheted a telefonod

Kifinomult hűtőrendszer

A Virtuális R2 iGET szemüveg gyártása során különös figyelmet fordítottak arra, hogy lehetővé tegyék a hosszútávon is kényelmes használatot, ezért a szemüvegre minőségi, puha párnázat, és egy állítható, három ponton rögzített rugalmas szíj került, hogy könnyedén saját igényeidhez alakíthasd. 

A fejlesztők arra is ügyeltek, hogy megakadályozzák a behelyezett készülék túlemelegedését: a megfelelő hűtést elősegítendő szellőzőlyukakat tettek a szemüveg oldalára, hogy biztosítsák a megfelelő levegőáramlást. Ezeknek a nyílásoknak azonban nem ez az egyetlen funkciója: lehetővé teszik fejhallgató csatlakoztatását is.

A legtöbb eszközzel kombatibilis

A kétlencsés rendszer feldolgozza a mobiltelefon képernyőjéről érkező képet, hogy a te szemeid már egy képként érzékeljék azt. A készülék tetején található kapcsolók lehetővé teszik a fókusztávolság, élesség és egyéb beállítások finomhangolását a lehető legjobb képminőség elérése érdekében.  A szemüveg minden, 4.5"és 5.7"-os képátló közötti, 152 × 80 mm maximális méretű mobiltelefonnal kombatibilis. A mágneses gombnak hála igazi öröm a virtuális térben végzett mozgás. Használat előtt győződj meg róla, hogy a telefonod gyorsulásérzékelővel, giroszkóppal és egy mágneses szenzorral is fel van szerelve.

Maximális kényelem

A iGET Virtual R2 virtuális valóság szemüveghez jár egy Bluetooth technológiával működő távirányító, amely új szintre emeli a virtuális valóság élményét. Ezt a távirányítót főleg játékokhoz és alkalmazásokhoz fogod használni, de Androiddal, iOS-szel és számítógépekkel is kombatibilis, ezért zenehallgatás vagy filmnézés közben is használható.

A csomag tartalma

  • 1 db  iGET VIRTUAL R2 virtuális valóság szemüveg
  • 1 db bluetooth távirányító
  • 9 db párna, mellyel a telefont lehet a szemüveghez rögzíteni
  • 1 db törlőkendő
  • 1 db felhasználói kézikönyv
 
Kód:  IG1990a3e
Termékszám:  Virtual R2

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10