Oldal frissítése

VENOM VS5007 Black PS5 Twin Docking Station

4,7 34 értékelés
6 990 Ft

VENOM VS5007 Black PS5 Twin Docking Station

 A Venom VS5007 töltőállomás két eredeti PS5 DualSense kontrollert tölt fel

Minden PlayStation 5-felhasználónak folyamatosan gondot okoz az eredeti gamepad lemerült akkumulátora. Ha azonban megvásárlod a Venom VS5007 töltőállomást, a problémáknak vége. Ez ugyanis egy ragyogóan megtervezett kiegészítő, amely biztosítja, hogy kényelmesen tölthesd DualSense kontrolleredet, egyszerűen az állványra helyezve. Így nem kell folyamatosan csatlakoztatnia a kábelt és így töltened a gamepadba építettakkumulátort.

Többé nem kell kábelt csatlakoztatnod

A Venom VS5007 töltőállomás tartozékai között találsz egy speciálisan kialakított töltőkulcsot, amelyet a kontroller töltőportjába helyezel. Ennek köszönhetően a DualSense vezérlő egyszerűen behelyezhető a Venom VS5007 töltőállomásba.

Tölts két DualSense kontrollert a Venom VS5007 állvánnyal

A jól megtervezett Venom VS5007 állvány készen áll két eredeti DualSense PlayStation 5 kontroller elhelyezésére.  A speciális kulccsal felszerelt vezérlőt egyszerűen az állványra lehet helyezni, és akár töltőn is hagyhatjuk egy ideig. Egy USB-port is rendelkezésre áll más eszközök töltéséhez.

A Venom VS5007 töltőállomás főbb jellemzői

  • Töltőállomás az eredeti DualSense játékvezérlőkhöz a PlayStation 5 játékkonzolhoz
  • Két PS5 DualSense vezérlőhöz
  • LED állapotjelző
  • A csomagban egy 1 m hosszú USB kábel található
  • Hátsó USB port más eszközök töltéséhez

Paraméterek

Platform

Platform PS5
Kód:  VNM051a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VS5007

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15