Oldal frissítése

VENOM VS2737 White PS4 Twin Docking Station

4,6 35 értékelés
5 990 Ft

VENOM VS2737 White PS4 Twin Docking Station

Venom VS2737 töltőállomás két eredeti PS4 DualShock kontrollert tölt fel

Minden PlayStation 4 felhasználónak folyamatosan gondot okoz az eredeti gamepad lemerült akkumulátora. Ha azonban megvásárolod a Venom VS2737 töltőállomást, a problémáknak vége. Ez egy ragyogóan megtervezett kiegészítő, amely a DualShock 4 vezérlő kényelmes töltését biztosítja, egyszerűen az állványra helyezve. Így nem kell folyamatosan csatlakoztatnod a kábelt és töltened a gamepadba integrált akkumulátort. 

Nem kell többé kábelt csatlakoztatni

A Venom VS2737 töltőállomás tartozékai között találsz egy kifejezetten erre a célra tervezett töltőkulcsot, amely a vezető töltőportjába csatlakoztatható. Ez megkönnyíti a DualShock 4 vezérlőnek a Venom VS2737 töltőállomásba történő behelyezését.

Tölts két DualShock 4 vezérlőt a Venom VS2737 állvánnyal

A nagyszerűen kivitelezett Venom VS2737 állvány készen áll egy eredeti DualSense PlayStation 4gamepad elhelyezésére. A speciális kulccsal felszerelt meghajtót csak az állványra kell helyezni, és egy ideig hagyni tölteni. Egy USB-port is rendelkezésre áll más eszközök töltéséhez.

A Venom VS2737 töltőállomás legfontosabb jellemzői

  • Töltőállomás az eredeti DualShock 4 játékvezérlőhöz PlayStation 4-hez
  • Két PS4 DualShock kontrollerhez
  • LED állapotjelző
  • 1 m hosszú USB-kábel tartozék
  • Fehér kivitel

Paraméterek

Platform

Platform PS4
Kód:  VNM004a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  VS2737

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15