Oldal frissítése

Valve Steam Deck Docking Station

4,8 34 értékelés
53 990 Ft

Valve Steam Deck Docking Station

Valve Steam Deck dokkolóállomás

Valve Steam Deck Docking Station

A Valve Steam Deck Docking Station-t könnyedén csatlakoztathatod a Steam Decket külső monitorokhoz, billentyűzetekhez, egerekhez és egyéb kiegészítőkhöz, hogy a játékélményt a nagy képernyőre varázsolhasd. A Valve Steam Deck dokkolóállomással a játékosok gyorsan válthatnak a mobil és az asztali játékmódok között, a kábelek beállításával és csatlakoztatásával járó gondok nélkül. Az állomás különböző portokat kínál, többek között HDMI vagy DisplayPort csatlakozást a monitorhoz, USB portokat a perifériák csatlakoztatásához vagy Gigabit Ethernet portot. A Valve Steam Deck dokkolóállomás ideális választás azoknak a játékosoknak, akik a Steam Deck-en szeretnék játszani kedvenc játékaikat rugalmasan és kényelmesen, anélkül, hogy kompromisszumot kötnének a teljesítmény és a csatlakoztathatóság terén.

Valve Steam Deck dokkolóállomás

A Valve Steam Deck Docking Station legfontosabb jellemzői

  • A Valve Steam Deck dokkolóállomás összekapcsol mindent, amire szükséged van
  • Csatlakoztasd kedvenc játékaidat a nagy képernyőhöz
  • Hagyd, hogy eszközeid feltöltődjenek
  • A Valve Steam Deck dokkolóállomás támogatja a FreeSync (VRR) technológiát a külső kijelzőkhöz
  • HDMI és DisplayPort portokkal is rendelkezik, hogy egyszerre több monitort is támogasson
Valve Steam Deck dokkolóállomás

Kompatibilis harmadik felekkel

A Steam Deck dokkolóállomás a játékvilág bővítésének igényét elégíti ki, és lehetővé teszi, hogy a Steam Decket monitorok, vezérlők és egyéb perifériák széles választékához csatlakoztasd. A Steam Deck kompatibilitási törekvései a dokkolóval nem korlátozódnak a hivatalos eszközre, hanem számos más eszközzel is működnek, és a kínálat folyamatosan bővül. Dokkolóállomásunk célja, hogy a Steam Decket bármilyen eszközhöz egyszerűen és zökkenőmentesen csatlakoztasd.

Valve Steam Deck dokkolóállomás

Csatlakozás a nagy képernyőhöz

A nagyobb rugalmasság a Steam Deck dokkoló egyik legfontosabb jellemzője, amely még több lehetőséget biztosít a játékélményhez. Kapcsold Steam Deck-edet a tévéhez és merülj el a játékokban a kanapé kényelméből kedvenc vezeték nélküli vezérlőiddel. Állíts fel egy dokkolóállomást az íróasztalon, és dolgozz hatékonyan billentyűzettel és egérrel egyszerre két külső monitoron. Ha pedig úton vagy, mindenképpen vidd magaddal a dokkolót, hogy bárhová is mész, minden szükséges bővíthető funkcióval rendelkezz. A Steam Deck dokkolóval a játék- és munkakörnyezetet az igényeidnek és preferenciáidnak megfelelően alakíthatod ki, bármikor és bárhol.

Valve Steam Deck dokkolóállomás

OLED és LCD kijelzőhöz

A Valve Steam Deck dokkolóállomást pontosan olyan méretűre és alakúra tervezték, hogy tökéletesen megtartsa a Steam Decket, függetlenül attól, hogy OLED vagy LCD verzióval rendelkezik. Kialakítása közepes méretű, amely tökéletesen illeszkedik a konzolodhoz. A rugalmas, optimális hosszúságú USB-C csatlakozótól az öntött gumi tartozékokig,hogy megvédje készülékedet a karcolásoktól, ezt a dokkolót a részletekre odafigyelve, kifejezetten a Steam Deckhez tervezték.

Valve Steam Deck dokkolóállomás
Kód:  steamdeckd
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  814585020991

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20