Oldal frissítése

Valve Index

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Valve Index

A Steam cég Valve Index egy 130°-os látómezejű virtuális valóság szemüveg, amely két LCD-technológiájú képernyőt használ,  1440 x 1600 pixel felbontással szemenként. A teljes felbontás tehát 2880 × 1600 képpont. Az alapfrissítési frekvencia eléri a 120 Hz-t, de használhatsz alacsonyabb frekvenciákat - 80 és 90 Hz a visszafelé kompatibilitáshoz és az áthangolt 144 Hz-es üzemmódot  is.

A Valve Index virtuális valóság szemüveg fő jellemzői

  • 130°-os látómező és 1440 × 1600 px felbontás szemenként
  • Szabad USB 3.0 csatlakozó a bővítőelemekhez
  • Frissítési frekvencia 120 Hz
  • Két kamera a környezet megragadásához
  • Külső mozgásérzékelők
  • Vezeték nélküli vezérlők

Minden szögben éles kép 

A Valve Index fejhallgató kételemes lencse rendszerrel rendelkezik, 5°-os dőlésszöggel. A lencséket mindenekelőtt az élesség fenntartása jellemzi a látómező nagy részén. Jobban lesz követhető a kép a periférián. Észreveheted, hogy a szemüveg lehetővé teszi a lencsék közötti és a lencse és a szem közötti távolság beállítását. A Valve Index elülső részén két 960 × 960 képpontos felbontású kamera található, amelyek a kibővített valóság létrehozásához a külső környezetet megragadják. A másik különlegesség az érintés nélküli fülhallgató, amely teljesen belemerít majd a virtuális valóságba. Van még egy 3,5 mm-es jack a fülhallgató csatlakoztatásához, és természetesen van egy mikrofon is.

Csúcsszínvonalú headset

Biztosan értékelni fogod az ergonomikus kialakítást antibakteriális anyagokkal. Az elülső maszk cserélhető is. A Valve Index külső Base Station érzékelőket használ, hogy a lézersugárral, érzékelje a mozgást. A SteamVR Tracking 2.0 technológia garantálja a kiváló minőségű és kiterjesztett állomások körét. Csatlakoztasd a fejhallgatót a számítógéphez a DisplayPort 1.2, az USB 3.0 és a 12V-os tápfeszültség használatával!


Kód:  VAL01

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15